Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Stella Nova åbner første egen butik

Stella Nova overtager Holly Golightlys lokaler på Gammel Mønt og slår dermed dørene op for deres første egen butik.
Stella Nova overtager Holly Golightlys lokaler på Gammel Mønt og slår dermed dørene op for deres første egen butik.

Stella Nova åbner nu sin allerførste butik. Det sker efter den eftertragtede adresse Gammel Mønt 2 i København bliver ledig efter i 17 år at have huset butikken Holly Golightly.

“Vi har hos Stella Nova i den seneste tid været på jagt efter en mulighed for at åbne vores egen forretning som næste naturlige skridt i vores udvikling. Men vi har bevidst været meget selektive i vores valg af location til den første butik. Da muligheden for at leje Gammel Mønt 2 opstod, var vi ikke et sekund i tvivl om, at netop den location var perfekt for netop vores butik”, siger Trine Skoller, kreativ direktør for Stella Nova, i en pressemeddelelse.

Indtil videre er Stella Nova kun blevet forhandlet i stormagasiner og udvalgte forretninger, hvor brandet er blevet vist side om side med andre mærker. Med butiksåbningen i eget navn får Stella Nova mulighed for at præsentere tøjet på deres helt egen måde.

“Ambitionen med at drive egen butik er ikke mindst at skabe større synlighed omkring tøjet, når det ikke skal konkurrere med opmærksomheden fra mange andre brands. I vores egen butik kan vi opbygge vores eget univers omkring tøjet og skabe en oplevelse for kunderne, som de ikke får i en webshop. At shoppe skal også være en oplevelse”, siger Trine Skoller.

Åbningen af den nye butik er ikke det eneste Stella Nova kan fejre dette efterår – de har nemlig også 15-års jubilæum, og derudover har de haft nogle rigtig positive resultater på regnskabsfronten.

“Regnskabet viser, at vi er godt på vej efter nogle svære år. Og alle i Stella Nova glæder sig nu til, at flere års hårdt arbejde kan krones med en langt større synlighed i gadebilledet, hvor vi glæder os til at byde de første kunder velkomne,” fortæller Lili Denta, der er CEO for Stella Nova.

Stella Novas første butik åbner den 1. oktober.