Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Dansk secondhand-platform opkøbt af tysk gigant

Tyske Rebelle, der er et af Europas førende sites for salg og køb af luksus secondhand-tøj, har opkøbt danske The 2nd Edit. Det skal sikre et endnu mere professionelt setup, fortæller CEO Christian Damsgaard Tost.
Tyske Rebelle, der er et af Europas førende sites for salg og køb af luksus secondhand-tøj, har opkøbt danske The 2nd Edit. Det skal sikre et endnu mere professionelt setup, fortæller CEO Christian Damsgaard Tost.

Den danske secondhand-portal The 2nd Edit har siden 2015 haft stor succes med at købe sig ind i den stigende tendens indenfor salg og køb af brugt tøj i luksuskategorien. Men nu er stifterne, Christian Damsgaard Tost, Laura Lawaetz, Christian Jönsson og Christoffer Pedersen, klar til at give fanen videre til større kræfter – The 2nd Edit er netop blevet opkøbt af den tyske pendant Rebelle.

“Gennem opkøbet får vi et professionelt setup, både i form af en bedre IT-infrastruktur, der er klar til skalering, samt i vores værdikæde. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en bedre service og imødekomme endnu flere brugere i Norden, der kan være med til at drive udviklingen af secondhand-markedet,” fortæller CEO Christian Damsgaard Tost.

Rebelle, der er et af Europas førende indenfor kategorien high end-secondhand, har valgt at købe The 2nd Edit netop i håbet om at kunne fortsætte deres succes ved at øge deres fokus på de Nordiske lande:

“Det skandinaviske marked for secondhand vokser støt, og derfor er The 2nd Edit et godt match til at styrke vores position i Skandinavien,” supplerer Cécile Wickmann, stifter og CEO for Rebelle.

Fortsat høje ambitioner

Fremover vil Rebelle overtage driften af The 2nd Edit. Holdet bag den danske platform bliver tilknyttet som forretningsudviklingsteam, der skal være med til at øge kendskabet til Rebelle på de Nordiske markeder samt lave partnerskaber med nye secondhand-butikker og –virksomheder. 

”Målet med salget er at forbedre vores processer, så vi kan fokusere mere på at udbrede kendskabet til vores services og få endnu flere mennesker til at blive en del af den cirkulære økonomi. Vi har og får et endnu bedre produkt igennem Rebelle, som gør det lettere for folk at sælge, men som også mindsker barriererne ved at købe dyre luksus secondhand-items gennem en professionel validering af alle produkter,” siger Christian Damsgaard videre.

Ifølge ham, går The 2nd Edit og secondhand-industrien gode tider i møde. Ambitionerne er i hvert fald fortsat tårnhøje:

“Målet er at fortsætte væksten og firdoble vores omsætning fra 2017 og 18 samt at sikre vores position som en markant spiller i hele Norden,” afslutter han.

The 2nd Edit blev officielt overtaget af Rebelle den 1. juni 2018.