Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Les Deux opruster i ledelsen

Det danske herrebrand har som led i den fortsatte vækststrategi valgt at ansætte Nicolaj Jessen som ny Sourcing & Procurement Director.
Det danske herrebrand har som led i den fortsatte vækststrategi valgt at ansætte Nicolaj Jessen som ny Sourcing & Procurement Director.

“Vi er lige nu midt i en større udvikling og er klar til at tage Les Deux til næste niveau. Af denne grund har vi brug for endnu flere specialiserede profiler og brancheerfaring indenfor især indkøb og design af herremode, som er et af de områder, hvor vi stadig kan blive stærkere.”

Sådan lyder det fra Andreas von der Heide, medstifter af det danske herrebrand Les Deux. Han har netop ansat Nicolaj Jessen som Sourcing & Procurement Director.

Nicolaj Jessen har 17 års erfaring i branchen fra tidligere ansættelser hos blandt andet Bestseller, IC Group, SUIT og fra sin seneste stilling som Sourcing and Buying director hos Norse Projects. Herigennem har han specialiseret sig indenfor design, indkøb og udvikling af herretøj, hvilket også har været afgørende for, at valget er faldet på netop ham.

“Nicolaj er fagligt dygtig og kommer med et sæt kompetencer, som vi ikke har, og som vi derfor kommer til at få stort udbytte af. Jeg er overbevist om, at matchet mellem Les Deux og Nicolaj er spot on,” siger Andreas von der Heide videre.

Også Nicolaj Jessen glæder sig til det nye samarbejde:

“Der er et helt specielt drive hos Les Deux, som tiltaler mig meget. Og så har brandet udviklet sig rigtig meget de seneste år, hvilket stiller nogle større krav til virksomheden. Jeg vil først og fremmest have fokus på bundlinjen, så vi kan fortsætte væksten. Derudover bliver det min hovedopgave at udvide Les Deux’ leverandørnetværk og sortiment, så der skabes endnu mere balance i hele kollektionen og så vi kan vinde endnu flere markedsandele,” fortæller han.

Nicolaj Jessen tiltræder officielt stillingen den 1. maj 2018.