Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Vækstprojekt åbner for nye ansøgninger

HEADSTART FASHION er klar til endnu en omgang Fashion Growth, hvor mindre og mellemstore modevirksomheder kan vinde både rådgivning og kapitalindskud til vækst.
HEADSTART FASHION er klar til endnu en omgang Fashion Growth, hvor mindre og mellemstore modevirksomheder kan vinde både rådgivning og kapitalindskud til vækst.

“Med dette initiativ kan vi vise, hvor meget saft og kraft der er i det danske modemiljø, og ikke mindst at man som investor har mulighed for at få en yderst god forrentning af sin investerede kapital,” siger Christian Stadil i en pressemeddelelse om sit fortsatte engagement i det midtjyske vækstinitiativ Fashion Growth, der endnu engang åbner for ansøgninger.

HEADSTART FASHION har skabt Fashion Growth i samarbejde med Danske Bank i Aarhus og sammen vil de udvælge en række modevirksomheder, som får mulighed for at møde de tilknyttede investorer og som derfor komme i betragtning til Fashion Growth-programmet, der kulminerer den 24. april 2018 i Aarhus.

Formålet er at hjælpe små og mellemstore modevirksomheder med at skaffe kapital til vækst, ved at skabe relationer mellem de udvalgte virksomheder og investorer. Efter HEADSTART FASHION og Danske Bank har udpeget dem, der går videre i projektet, bliver modevirksomhederne vejledt og klædt på til at præsentere deres vækstpotentiale for investorerne.

“Efter kickstarten i 2017 er vi nu klar til en ny forbedret udgave af Fashion Growth. Vi ved at det kan være en udfordring at finde risikovillig kapital. Vi ønsker at være bindeledet mellem de deltagende modevirksomheder og investorerne, og vi håber på at det vil føre til, at der indskydes risikovillig kapital i de pågældende virksomheder,” siger direktør i HEADSTART FASHION, Christian Chapelle, i pressemeddelelsen og fortsætter:

“Et andet formål med Fashion Growth er at modevirksomhederne trænes i at præsentere deres forretninger bedst muligt, og at de får direkte adgang til investorerne,” siger han. 

Alle små og mellemstore danske modevirksomheder kan ansøge om deltagelse i Fashion Growth, der har deadline den 14. marts 2018. Ansøgninger skal sendes til info@headstartfashion.dk.

Den 4. april deltager de udvalgte modevirksomheder i en workshop, hvor de bliver trænet i at præsentere deres idé til investorer, inden de skal møde investorerne den 24. april på Aarhus Teater.

Sidste års vindere blev TheBrownPaperbag efterfulgt af en delt anden plads til MaxJenny!, Twelvepieces og Zale.