Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

ANNI LU får ny medejer og CEO

Det danske smykkebrand har udvidet ejerkredsen med afgående direktør i Benjamin Media Morten Trøst Poulsen, der skal være med til at øge ANNI LUs internationale vækst.   
Det danske smykkebrand har udvidet ejerkredsen med afgående direktør i Benjamin Media Morten Trøst Poulsen, der skal være med til at øge ANNI LUs internationale vækst.   

Siden ANNI LUs første kollektion kom på gaden for fire år siden, har grundlægger Helle Vestergaard oplevet stigende vækst i Skandinavien. Derfor er tiden nu kommet til at se mod nye markeder, og i den forbindelse har brandet oprustet i både ledelse og ejerkreds med Helle Vestergaards mand, Morten Trøst Poulsen, der træder ind i ANNI LU som medejer og administrerende direktør. Det skriver ANNI LU i en pressemeddelelse.

Morten Trøst Poulsen har de seneste fem år været viceadministrerende direktør for Benjamin Media, der står bag en række magasiner som Costume, Bolig Magasinet og Bo Bedre i både Danmark og Norge.

”Det har været en stor beslutning for mig at sige op på Benjamin, men Helle og jeg er begge to enige om, at det er det rigtige at gøre for os og for ANNI LU. ANNI LU er en stor del af vores familie, og nu tager vi skridtet fuldt ud og gør det til et ægte familiefirma. Det glæder jeg meget til,” siger Morten Trøst Poulsen i pressemeddelelsen, hvortil Helle Vestergaard, der også ser frem til det nye professionelle parløb, tilføjer:

”Vi kommer til at supplere hinanden helt perfekt. Morten vil tage en stor del af salget og det administrative, mens jeg får bedre tid til design og produktudvikling. Og så er jeg sikker på, at vi får det vildt sjovt undervejs,” siger hun.

Sammen skal Helle Vestergaard og Morten Trøst Poulsen føre ANNI LU videre til næste kapitel – et kapitel, der især vil have fokus på international ekspansion.

”Der har været ekstrem interesse fra udenlandske medier og butikker den seneste periode, så nu har ANNI LU fået nye agenter på i Holland, England og Tyskland,” fortæller Helle Vestergaard i pressemeddelelsen og afslutter:

”Introduktionen på de nye markeder har været over al forventning, og især i England kan vi snart præsentere nogle rigtig spændende butikker, der har taget ANNI LU ind.”

Morten Trøst Poulsen tiltræder officielt sin nye stilling i ANNI LU i april 2018.