Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

About Vintage henter salgsprofil fra Sand Copenhagen

Nikolaj Peulicke Larsen tiltræder i dag stillingen som Global Sales Director hos det danske ur-brand. Målet er at øge den globale vækst, fortæller grundlæggerne Thomas Andersen og Sebastian Skov.
Nikolaj Peulicke Larsen tiltræder i dag stillingen som Global Sales Director hos det danske ur-brand. Målet er at øge den globale vækst, fortæller grundlæggerne Thomas Andersen og Sebastian Skov.

Det danske ur-brand, About Vintage, har netop offentliggjort, at de opruster i salgsteamet med ansættelsen af Nikolaj Peulicke Larsen som ny Global Sales Director. Det skriver brandet i en pressemeddelelse.

Nikolaj Peulicke Larsen har stor international erfaring fra sin stilling som International Retail Manager hos Sand Copenhagen. Fremadrettet kommer han til at spille en central rolle i den fortsatte globale vækst hos About Vintage.

”Vi glæder os meget til at få Nikolaj med om bord. Nikolaj har erfaring med internationalisering indenfor retail samt forretningsudvikling og kompromisløs eksekvering. Han kommer desuden med et stærkt netværk – både nationalt og internationalt,” udtaler Thomas Andersen, medstifter af About Vintage, i pressemeddelelsen.

About Vintage har siden grundlæggelsen i 2014 mere end fordoblet omsætningen hvert år. Urene sælges i hele verden, både online og i deres egen flagskibsbutik på Gothersgade 97 i København, ligesom at de også føres i særligt udvalgte retail- og konceptbutikker internationalt. Den øgede vækst skyldes ikke mindst brandets alternative salgsstrategi, der blandt andet har budt på en ambitiøs Kickstarter-kampagne i august 2017.

”Efter mere end fem år hos Sand Copenhagen var det tid til nye udfordringer, og About Vintage er påbegyndt en rejse, jeg rigtig gerne vil med på. Så da ejerne kontaktede mig og fremlagde deres visioner for fremtiden, var det egentlig et ret let valg. Menneskene bag og kulturen i firmaet tiltaler mig meget, og jeg ser frem til at blive del af et setup fyldt med ambitioner, kompetencer, nytænkning og drive. Jeg har igennem et stykke tid fulgt firmaet fra sidelinjen og er imponeret af, hvad jeg har set. I tæt samarbejde med ejerne ser jeg frem til at forløse det kæmpe potentiale, der er i firmaet,” fortæller Nikolaj Peulicke Larsen i forbindelse med sin nye stilling, og medstifter Sebastian Skov tilføjer:

”Vi glæder os enormt meget til at kunne byde Nikolaj velkommen i vores team, hvor vi ser frem til at blive udfordret benhårdt på vores retail- og wholesale-strategi. Vi ved, at Nikolaj har de fornødne ressourcer, der skal til for at eksekvere på alle de spændende projekter og muligheder, som lige nu vokser grundet den stigende internationale efterspørgsel på vores ure,” siger han.

Nikolaj Peulicke Larsen tiltræder stillingen hos About Vintage i dag.