Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Baum und Pferdgarten trækker sagsanlæg tilbage

Baum und Pferdgarten har nu accepteret et forlig med DK Company i sidste uges kopisag.
Baum und Pferdgarten har nu accepteret et forlig med DK Company i sidste uges kopisag.

I fredags kunne Baum und Pferdgarten berette, at de havde besluttet at lægge sag an mod den danske modekoncern DK Company, da de mener, at Soaked in Luxury har kopieret to af deres designs. Men nu er der nye udviklinger i sagen. I går offentliggjorde Baum und Pferdgarten, at de to parter nu er kommet frem til en overensstemmelse, og at de derfor har indgået forlig med DK Company i sagen.

”Det har været afgørende for os, at DK Company anerkendte, at de har overtrådt vores designrettigheder og krænket Baum und Pferdgartens varemærke. Vi er grundlæggende tilfredse med håndteringen af sagen og glade for, at vi nu har fundet et forlig, som altid er at foretrække fremfor en tidskrævende retssag,” udtaler Teis Bruun i forbindelse med det nye forlig, der desuden indebærer, at DK Company skulle tilbagekalde de to designs samt betale en mindre erstatning til Baum und Pferdgarten.

Allerede i fredags kunne man fra DK Companys side fortælle, at de var gået i gang med at trække de omtalte varer retur fra hylderne. CEO for DK Company København, Jens Obel, er derfor glad for den nylige udvikling og er ligesom Baum und Pferdgarten tilfreds med udfaldet i sagen.

”Vi er kommet frem til et forlig, som begge parter er tjent med, og som vi er enige om er passende. Hos DK Company er vi glade for, at sagen nu er afsluttet på en god og sober måde,” supplerer han.