Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Copenhagen Fashion Summit offentliggør de første hovedtalere

Når sjette udgave af det globale topmøde løber af stablen til maj 2018 er det med både Stella McCartney og Graydon Carter på talerlisten. Årets værter bliver Amber Valletta og The Business of Fashions Tim Blanks.
Når sjette udgave af det globale topmøde løber af stablen til maj 2018 er det med både Stella McCartney og Graydon Carter på talerlisten. Årets værter bliver Amber Valletta og The Business of Fashions Tim Blanks.

Arrangørerne bag Copenhagen Fashion Summit kan i dag løfte sløret for de første prominente talere, der vil gæste topmødet i DR Koncerthuset den 15. til den 16. maj 2018. Bæredygtig modedesigner Stella McCartney og tidligere chefredaktør på Vanity Fair, Graydon Carter, vil indtage scenen foran mere end 1000 af branchens vigtigste ledere, politikere, NGO’er, presse og akademikere. Det skriver Global Fashion Agenda i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør for Global Fashion Agenda og Danish Fashion Institute, Eva Kruse, er stolt af at kunne byde to så anerkendte modeprofiler velkommen på scenen til maj.

“På baggrund af hendes profil som en af ​​de mest dedikerede og inspirerende pionere indenfor bæredygtig mode har Stella McCartney været øverst på listen over ønskede talere, siden første udgave af Copenhagen Fashion Summit i 2009. Men på en eller anden måde har vores kalendere aldrig passet sammen. Jeg er derfor mere end begejstret for endelig at kunne byde Stella velkommen som hovedtaler ved topmødet i 2018. Hun er personificeringen af vores vision for en bæredygtig modeindustri, og det kunne ikke være et bedre match,” siger hun i pressemeddelelsen og tilføjer:

”En anden person, som jeg altid har beundret dybt, er Graydon Carter – en af ​​de mest legendariske magasinredaktører nogensinde –med både ham og Stella McCartney på talerlisten har Copenhagen Fashion Summit fået en rigtig god start.”

I sidste uge kunne Copenhagen Fashion Summit også annoncere topmødets to værter, nemlig model, skuespillerinde og entreprenør Amber Valletta, der også var vært sidste år, samt The Business of Fashions chefredaktør, Tim Blanks.

I slutningen af december blev det ligeledes offentliggjort, at Copenhagen Fashion Summit har valgt at udvide sit format på baggrund af en stigende interesse for topmødet. Det betyder, at de mere end 1000 forventede gæster for første kan se frem til en to-dags begivenhed, ligesom at de i år kan besøge markedspladsen Innovation Forum, hvor mere end 50 internationale leverandører udstiller deres bæredygtige produkter.

Læs mere om Copenhagen Fashion Summit her.