Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Pardon Clothing udvider brandporteføljen

Den danske modevirksomhed har overtaget tyske Chalous tre plus-size brands med forventningerne om at øge sin internationale kendskabsgrad og forhandlerliste.
Den danske modevirksomhed har overtaget tyske Chalous tre plus-size brands med forventningerne om at øge sin internationale kendskabsgrad og forhandlerliste.

Pardon Clothing A/S, der har eksisteret siden år 2000 og som driver de fire brands Pardon, Kello, Pont Neuf og Choise, har per 15. november 2017 tilføjet endnu et brand til porteføljen. Virksomheden har nemlig opkøbt tyske Chalou, skriver de i en pressemeddelelse.

Chalou blev etableret i 1973, oprindeligt som overtøjsspecialist, men senere skiftede brandet fokus og blev en af de første brands i Europa, der så mod plus-size segmentet. Virksomheden har i dag over 2.000 forhandlere og er repræsenteret på markeder over det meste af Europa og i Rusland.

Med i købet følger navnerettigheder til Chalou, men også til de to øvrige brands under virksomheden, aprico og Sempre Piu, samt al knowhow vedrørende blandt andet pasform og design indenfor plus-size. Pardon Clothing beholder desuden den tyske afdeling i Herschweiler-Pettersheim samt en række nøglemedarbejdere inden for design, logistik og salg, ligesom at virksomheden har besluttet at fortsætte samarbejdet med de vigtigste salgsagenter.

”Da chancen for at overtage Chalou bød sig, kunne vi straks se mulighederne. De tre brands under Chalou GmbH supplerer vores brandvifte perfekt. Vi har en veldrevet og velstruktureret virksomhed, som vil kunne få glæde af den høje internationale kendskabsgrad til Chalou-mærkerne. Ikke mindst i Tyskland, Rusland og Sydeuropa ser vi muligheden for at ekspandere via Chalous udbredte forhandlernet,” siger CEO Claus Bentzen fra Pardon Clothing i Danmark, i pressemeddelelsen.

Han mener dog ikke, at det kun er Pardon Clothing, der får noget ud af overtagelsen. Ifølge ham er opkøbet tværtimod en gevinst for alle parter.

”Omvendt har vi en fantastisk produktionsplatform samt en god base i Skandinavien, hvor Chalous mærker vil kunne vækste. Vi har sammenfald på en række salgsagenter, og jeg kan se spændende perspektiver i at udnytte synergier på både design, produktion og salg,” tilføjer Claus Bentzen, der forventer, at overtagelsen derudover vil sikre Chalous kunder den ønskede kontinuitet.

Pardon Clothing vil præsentere de nye AW18-kollektioner på en række regionale messer i Tyskland i starten af det nye år – herunder på Gallery i Düsseldorf samt på CIFF i København.