Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny Senior Brand Advisor hos 9PR

Det danske PR-bureau henter kræfter fra modemagasinverdenen med ansættelsen af Julie Kraase Brandt til deres skønhedsafdeling.
Det danske PR-bureau henter kræfter fra modemagasinverdenen med ansættelsen af Julie Kraase Brandt til deres skønhedsafdeling.

9PRs skønhedsafdeling har netop udvidet holdet med endnu et medlem. Fra den 1. november har bureauet nemlig ansat Julie Kraase Brandt som ny Senior Brand Advisor.

Julie Kraase Brandt har mange års erfaring med både mode og skønhed, fra sine tidligere ansættelser i især magasinverdenen. Her har hun blandt andet været en del af skønhedsteamet på Eurowoman, ligesom hun de sidste fire år har været ansat som skønhedsredaktør på ALT for Damerne, hvorfra hun har erhvervet sig et bredt kendskab til skønhed, som 9PR glæder sig til at få del i fremover.

”Julie er enormt dygtig og meget struktureret i sin arbejdsgang. Det har vi oplevet gang på gang med Julie, som modtager af vores pressetekster og nyheder fra mærker, vi repræsenterer. Det er virkelig en gave at få en medarbejder ind, som er så stærk fagligt inden for sit felt, og samtidigt kommer med en kæmpe erfaring om, hvordan det er at sidde på den anden side af bordet og rent faktisk modtage alt det som bureauer og mærker sender ud,” fortæller medejer af 9PR, Nina Wiboltt, i en pressemeddelelse.

Også Julie Kraase Brandt selv ser frem til at være med til at varetage 9PRs kunder i skønhedskategorien i fremtiden.

”Jeg glæder mig meget til at komme helt ind under huden på vores mærker, kende til enhver lille detalje, og at have det privilegium det er, at få lov til at videreformidle deres styrker,” lyder det fra 9PRs nye Senior Brand Advisor.

9PR vendte deres fokus mod skønhed for 4 år siden, og i dag er temaet en stor del af bureauets samlede faglighed og portefølje.

”Der er en masse spændende projekter på vej inden for skønhed hos 9PR, som Julie kommer til at blive en stor del af, og det er vi selvfølgelig meget glade for,” afslutter Nina Wiboltt.