Facebook Abonnér
15:41
|
17.03.2018
CFWAW16_Tonsure_LukaRoné3

DAFI Tuesday: Fremtidens bæredygtige materialer og teknikker

Den 7. november stiller Suzi Christoffersen skarpt på, hvor fremtidens bæredygtige materialer kan findes, samt hvordan en miljøvenlig materialestrategi kan se ud.

| CSR | af Sofie Ringtved Jensen

Hvad er fremtidens nye bæredygtige materiale og teknikker? Er de fra fødevareindustrien, havet, skovene eller dyrkes de i en skål i laboratoriet? Materialevalg udgør cirka 40 procent af det samlede fodaftryk, og derfor er det enormt vigtigt, at designere, produktudviklere og sourcere har den mest opdaterede viden til at træffe bæredygtige valg.

Den 7. november gæstes DAFI Tuesday af bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen, der stiller skarpt på, hvor fremtidens bæredygtige materialer kan findes, og hvordan din bæredygtige materialestrategi kan se ud. Hun vil blandt andet komme ind på følgende:

  • Fremtidens materialekilder; er det fødevarer, havet, skoven, laboratoriet eller dit skab?
  • Hvilke udfordringer kan der være ved de nye materialer?
  • Inspiration til materialestrategi

Foredragsholder
Suzi Christoffersen er grundlægger af Closed Loop og har stor erfaring med bæredygtige materialer og fiberstrategier i sit arbejde som konsulent for forskellige nationale og internationale virksomheder omkring netop bæredygtige materialer og designstrategier. Suzi har derudover været med til at etablere Fabric Source, Nordens største bæredygtige materialebibliotek.

PRAKTISK
Hvornår: Den 7. november kl. 9-10
Hvor: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K
Hvordan: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 2. november – max to personer per virksomhed (husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en). Det er gratis at deltage, forudsat at virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema

Læs også

Nyeste jobannoncer /

Instore Visual Merchandiser

Instore Visual Merchandiser

Københavnsområdet

Sales Assistants

Sales Assistants

Københavnsområdet

Eventpraktikant

Eventpraktikant

Københavnsområdet

Konstruktør

Konstruktør

Region Sjælland

Social Media Coordinator

Social Media Coordinator

Københavnsområdet

Indryk jobannonce

Mest populære lige nu /

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev