Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

DAFI Tuesday: Fremtidens bæredygtige materialer og teknikker

Den 7. november stiller Suzi Christoffersen skarpt på, hvor fremtidens bæredygtige materialer kan findes, samt hvordan en miljøvenlig materialestrategi kan se ud.
Den 7. november stiller Suzi Christoffersen skarpt på, hvor fremtidens bæredygtige materialer kan findes, samt hvordan en miljøvenlig materialestrategi kan se ud.

Hvad er fremtidens nye bæredygtige materiale og teknikker? Er de fra fødevareindustrien, havet, skovene eller dyrkes de i en skål i laboratoriet? Materialevalg udgør cirka 40 procent af det samlede fodaftryk, og derfor er det enormt vigtigt, at designere, produktudviklere og sourcere har den mest opdaterede viden til at træffe bæredygtige valg.

Den 7. november gæstes DAFI Tuesday af bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen, der stiller skarpt på, hvor fremtidens bæredygtige materialer kan findes, og hvordan din bæredygtige materialestrategi kan se ud. Hun vil blandt andet komme ind på følgende:

  • Fremtidens materialekilder; er det fødevarer, havet, skoven, laboratoriet eller dit skab?
  • Hvilke udfordringer kan der være ved de nye materialer?
  • Inspiration til materialestrategi

Foredragsholder
Suzi Christoffersen er grundlægger af Closed Loop og har stor erfaring med bæredygtige materialer og fiberstrategier i sit arbejde som konsulent for forskellige nationale og internationale virksomheder omkring netop bæredygtige materialer og designstrategier. Suzi har derudover været med til at etablere Fabric Source, Nordens største bæredygtige materialebibliotek.

PRAKTISK
Hvornår: Den 7. november kl. 9-10
Hvor: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K
Hvordan: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 2. november – max to personer per virksomhed (husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en). Det er gratis at deltage, forudsat at virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema