Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Bloggers Delight vil fokusere på mændene

Det danske blognetværk er fast besluttet på at styrke herreafdelingen og henter kræfter fra bloggerverdenen med ansættelsen af Alexander Gram som projektmanager.
Det danske blognetværk er fast besluttet på at styrke herreafdelingen og henter kræfter fra bloggerverdenen med ansættelsen af Alexander Gram som projektmanager.

Danmarks største blognetværk, Bloggers Delight, har 320 blogs tilknyttet på tværs af forskellige platforme, som Bloggers Delight, Looklab, BlogSplash og Society B. I efteråret 2016 udvidede de porteføljen med The Bloke – Danmarks første rendyrkede blogfællesskab til mænd, der samler de største danske herrebloggere inden for mode, livsstil, træning og biler på samme platform.

Men nu er tiden inde til at styrke netværket yderligere og at videreudvikle strategien for platformen samt at skabe endnu mere fokus på herreblogsegmentet – derfor har Bloggers Delight netop ansat den danske blogger Alexander Gram, som projektmanager for det nye initiativ.

”Vi har været i luften med The Bloke i et års tid nu, og har i den forbindelse lært Alexander Gram indgående at kende via hans blog Preppybeast.com. Vi er derfor overbeviste om, at vi har fundet den rette mand til at udvikle og udvide vores herrenetværk markant,” fortæller Henrik Akselbo, direktør for Bloggers Delight, i en pressemeddelelse.

Ifølge ham, er især det mandlige segment i udvikling, når det kommer til at etablere kommercielle samarbejder med brands:

”Vi ser en klar efterspørgsel fra vores kunder efter stærke mandlige influenter, og dem er vi sikre på, at Alexander kan finde og være med til at udvikle,” fortæller Henrik Akselbo fortsat.

Alexander Gram er 26 år og tiltræder stillingen med erfaring fra både blogsfæren og modebranchen. Siden 2012 har han drevet sin egen modeblog, hvor han sideløbende været tilknyttet medier som Euroman og Soundvenue som freelance modeskribent, ligesom han er medstifter af herremærket AN IVY. Alexander Gram er desuden ved at tage en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation fra SDU, som han afslutter dette efterår.

”Jeg ser meget frem til at bygge videre på The Bloke-universet. Som medie har bloggen stadig et uforløst potentiale, når det kommer til herresegmentet. 87 procent af hele BD-netværkets læsere er eksempelvis kvinder lige nu. Men med The Bloke har vi alle forudsætninger for at forløse potentialet. Vi har allerede mange stærke profiler i netværket, men er naturligvis også på udkig efter nye, der skal være med til at skabe den mest interessante og aktuelle platform for alle parter: Influenter, læsere såvel som potentielle annoncører,” tilføjer Alexander Gram.

Alexander Gram tiltrådte stillingen som projekt manager hos Bloggers Delight den 2. oktober. Ud over sit fokus på The Bloke, kommer han ligeledes til at varetage PR og presseaktiviteter samt yderligere community management.