Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

SUIT styrker salgsteamet

Peter Niebuhr vil fra den 1. november tiltræde stillingen som ny salgsdirektør hos det danske herretøjsbrand, hvor han skal være med til at styrke salgs- og distributionsstrategien.
Peter Niebuhr vil fra den 1. november tiltræde stillingen som ny salgsdirektør hos det danske herretøjsbrand, hvor han skal være med til at styrke salgs- og distributionsstrategien.

Det danske brand SUIT, der er ejet af tøjkoncernen Allsize Company Group, har netop tilføjet nye kræfter til salgsafdelingen med ansættelsen af Peter Niebuhr som ny salgsdirektør.

Peter Niebuhr kommer fra en stilling som Sales Manager hos det bæredygtige danske brand, Knowledge Cotton Apparel, hvor han har stået for en stor del af virksomhedens kommercielle udvikling de seneste år. Hos SUIT skal han trække på denne salgserfaring samt sin viden om bæredygtighed i forlængelse af brandets nye miljøvenlige underlinje Suit Sustainable Lab, der blev lanceret under modeugen i august i år.

”Peter Niebuhr har en stærk strategisk og kommerciel profil, der passer perfekt til vores ambitioner for den videre udvikling af SUIT samt vores nye sub brand SUIT Sustainable LAB,” fortæller CEO Ole Dam i en pressemeddelelse.

Hos SUIT får Peter Niebuhr til opgave at styrke salgs- og distributionsstrategien, samt eksekvering af denne, i samarbejde med resten af virksomhedens teams indenfor både salg, indkøb, design og marketing.

”Jeg ser meget frem til at bygge videre på den udvikling som SUIT allerede er godt i gang med. Brandet har de seneste sæsoner været inde i en rigtig positiv udvikling såvel produkt- som omsætningsmæssigt. SUITs kombination af kollektioner med det rigtige udtryk kombineret med ”affordable prices” har et stort potentiale på såvel nær- som eksportmarkeder,” tilføjer den nye salgsdirektør i pressemeddelelsen.

Peter Niebuhr tiltræder stillingen den 1. november i år.