Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Skal Ganni sælges?

Nicolaj og Ditte Reffstrup har formået at skabe en stor succes med brandet, og spørgsmålet er, om et ejerskifte er på vej.  
Nicolaj og Ditte Reffstrup har formået at skabe en stor succes med brandet, og spørgsmålet er, om et ejerskifte er på vej.  

Da 2016 var slut, kunne Ganni præsentere et regnskab med pæne tal. Bruttofortjenesten lå på mere end 55 mio. kroner, hvilket var over en fordobling set over en firårig periode. Årets resultat var 17 mio. kroner – en tredobling sammenlignet med 2015. Virksomhedens egne prognoser tyder på, at en stigning i omsætningen vil fortsætte i 2017.

Administrerende direktør, Nicolaj Reffstrup, og kreativ direktør, Ditte Reffstrup, har gennem en årrække på få år formået at skabe en succesfuld modevirksomhed, siden de kom til som aktionærer i 2007, da virksomheden var syv år gammel.

I gårsdagens udgave af Børsen kunne man læse, at Ganni har hyret PWCs corporate finance-afdeling til at undersøge mulighederne for et helt eller delvist salg af selskabet.

Hvorvidt nye ejere og investorer er på vej til Ganni har ikke været til at få be- eller afkræftet af administrerende direktør, Nicolaj Reffstrup, og han har ikke kunnet kommentere sagen.

Ganni forhandles idag i mere end 400 butikker verden over og har 18 butikker i Danmark, Sverige og Norge. Ganni afholder show torsdag under den kommende modeuge.