Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Miinto lancerer levering på under to timer

Miinto vil tilbyde ekspreslevering med maksimum 80 minutters leveringstid i flere storbyer – blandt andet København og Aarhus herhjemme.
Miinto vil tilbyde ekspreslevering med maksimum 80 minutters leveringstid i flere storbyer – blandt andet København og Aarhus herhjemme.

Den udvidede leveringsservice er netop igangsat og indebærer, at butikker i udvalgte lokalområder kan tilbyde at sende bestillinger ud, således kunden står med pakken i hånden senest en time og tyve minutter senere. I første omgang vil det i Danmark fungere i København og Aarhus, men planen er at udbrede tjenesten så vidt muligt til hele landet. Derudover vil tjeneste også blive udbudt i Amsterdam og i forskellige byer i Norge, herunder Oslo, Bergen, Ålesund, Stavanger, Kristiansand, Haugesund og Trondheim. CEO og grundlægger Konrad A. Kierklo fortæller om den nye service:

“For os handler det i høj grad om at fortælle forbrugerne om de mange fordele ved at handle lokalt, og derigennem blandt andet kunne tilbyde den bedste service til vores mange kunder. God service handler også om levering og fleksibilitet, og netop derfor tilbyder vi nu ekspreslevering. Vi tør også godt love, at der kommer flere nye tiltag hos Miinto i løbet af i år, som i høj grad vil gøre brug af vores unikke position med tusindvis af samarbejdspartnere rundt om i vores lande,” siger han.

Den aarhusianske butik BA10 er en af de første butikker, der vil afprøve den nye ekspreslevering.

”For os er tiltag som ekspreslevering endnu en måde både at kunne give vores kunder en endnu bedre service og så differentierer det os som butik, når vi kan tilbyde en så hurtig levering, for det er der ikke mange andre butikker, der formår”, fortæller Marc Rieper, indehaver af BA10.

Pt. er 28 danske modebutikker tilknyttet tjenesten. Kundens bestilling afhentes hos partnerbutikker rundt i byerne og leveres direkte til den ønskede adresse i de gældende postnumre indenfor 80 minutter. Prisen for hurtiglevering på miinto.dk er 89 kr. og er mulig mellem kl.10.00-16.00 på hverdage. I Norge vil ekspresleveringen tage max 120 min. grundet formodet længere geografisk afstand mellem butikker og kunder.