Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Medejer forlader minimum

Ejerstrukturen i minimum ændres nu yderligere, da Jacob Fisker har valgt at sige farvel til virksomheden.
Ejerstrukturen i minimum ændres nu yderligere, da Jacob Fisker har valgt at sige farvel til virksomheden.

Efter 12 års samarbejde og delt ejerskab af Minimum-koncernen, har Peder Tang og Jacob Fisker valgt at skilles. Det betyder, at Peder Tang overtager Jacob Fiskers aktier.

Ændringen i ejerstrukturen er, ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden, helt udramatisk og følger en nøje aftalt plan mellem de to hovedaktionærer. Planen har været på tegnebrættet igennem nogen tid, og selve forhandlingen er også forløbet helt udramatisk, skriver de.

For Jacob Fisker har det været en vemodig, men nødvendig beslutning:

”Virksomheden har fra starten været vores hjerteblod, og den vil altid have en helt speciel status i mit hjerte. Det fælles og ligeværdige ejerskab har på en stor del af rejsen været en styrke, men med væksten følger rigtig mange store beslutninger, som der skal ageres på hurtigt, og her kompliceres processen af, at enighed skal opnås,” siger han.

”Jeg kan kun tilslutte mig Jacob Fiskers udsagn, og dette vil styrke virksomheden. Men på det personlige plan er afsked altid trist. Vi har været utroligt stærke sammen, og jeg kommer til at savne det daglige modspil. Til gengæld vil jeg glæde mig over, at vi sammen vil kunne kigge tilbage på en fantastisk rejse,” siger Peder Tang i pressemeddelelsen.

Brandet kan i år fejre 20 års jubilæum. Hvad der startede som detailbutik i Aarhus har i dag udviklet sig til at være en virksomhed med egne herre- og damekollektioner solgt i Danmark, Europa og Canada – og i brandets egne butikker.

”Forretningsplanen for virksomheden fastholdes, og nærheden til kunderne og deres behov vil fortsat være omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør,” siger Peder Tang.

Nyheden kommer en måned efter, at det i maj blev det offentliggjort, at Head of Sales og partner i Minimum, Claus Lyngholm Sørensen, var ansat som salgschef i hummel. Ejerstrukturen ændres nu yderligere efter Jacob Fiskers exit, og derfor vil opgaver og ansvar omfordeles. Organisationen og kompetencer vil også fremadrettet skulle styrkes, skriver minimum i pressemeddelelsen.