Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Pernille Teisbæks bog solgt til udlandet 

Bogen ”Dress Scandinavian”, som Pernille Teisbæk udgav i efteråret, er nu solgt til det engelske forlag, Penguin Random House, for et sekscifret beløb. 
Bogen ”Dress Scandinavian”, som Pernille Teisbæk udgav i efteråret, er nu solgt til det engelske forlag, Penguin Random House, for et sekscifret beløb. 

Da Pernille Teisbæk sidste efterår skrev og udgav bogen, Dress Scandinavian, blev den mødt af opmærksomhed fra den internationale presse. Nu har Penguin Random House købt rettighederne til bogen herunder også rettighederne til at videresælge til de øvrige markeder.

“Det er et helt ekstraordinært godt salg, og jeg kan ikke mindes tidligere at få så stort et forskud på en fagbog. I disse år forandrer markederne sig, og det ændrer også på måden, vi sælger rettigheder på,” siger Rights Director i People Group Agency, Louise Langhoff Koch, og fortsætter:

”Når et forlag, der er så stort og godt som Penguin Random House, er villig til at betale mange hundrede tusinde kroner for rettighederne til en bog – skrevet af en dansk stylist og modeekspert – så er det, fordi Pernille Teisbæk er synlig og til stede på alle markederne på en og samme tid.”

At bogen er nået ud i hele Europa, er en glædelig nyhed for Pernille Teisbæk, der er partner og kreativ direktør hos strategibureauet, Social Zoo, der blandt andet samarbejder med Copenhagen Fashion Week:

”Jeg er enormt glad og stolt over, at min bog nu kommer udover Danmarks grænser. Jeg har altid haft rigtig mange internationale følgere, som har efterspurgt en engelsksproget udgave, siden bogen udkom sidste år, så det er fantastisk, at de nu også har mulighed for at læse den. Og jeg ved, at der er kæmpe interesse for skandinavisk stil – både mode og boligindretning i udlandet, så jeg er rigtig stolt af at kunne bidrage med mit perspektiv på disse emner igennem min bog,” siger hun.

Sammen med sin Social Zoo-partner, Hannah Løffler, er Pernille Teisbæk nomineret som ”Årets Modeformidler” til ELLE Style Award, hvor hun sidste år vandt prisen som ”Årets stilikon”.