Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

God kvalitet er mere end blot materiale

Minimum bestemte sig for at gøre en fornyet indsats på denimområdet, og har derfor investeret tid og penge i at udvikle en ny produktlinje, minimum_denim.
Minimum bestemte sig for at gøre en fornyet indsats på denimområdet, og har derfor investeret tid og penge i at udvikle en ny produktlinje, minimum_denim.

Beslutningen om at gentænke og udvikle brandets denimprodukter blev taget for at indfri egne, såvel som kundernes forventninger til, hvilke kvaliteter det gode denimprodukt skal have. Der har betydet en komplet relancering af alle Minimums denimprodukter og det har taget et år at komme frem til et tilfredsstillende slutprodukt, som for ganske nyligt landede i butikkerne. Det har især været vigtigt at finde den rigtige producent, fortæller Minimums denimspecialist, Martin Munch:

”Vi mener, at samarbejdet med vores producent skal være så nært, som overhovedet muligt. Det betyder, at kommunikationen mellem os skal være klar – jo bedre kommunikation, desto bedre produkter. Vi har etableret et samarbejde med flere producenter i Tyrkiet, som deler vores tanker om denim og forstår vores behov. Den personlige relation og samtidig teknologiske kunnen har derfor været det vigtigste i vores valg af producent,” siger han.

I arbejdet med at fremstille kvalitetsdenim har det været særligt vigtig at mindske fejlmarginen på det endelige produkt. Kvalitet handler ikke bare om materialer og design, men også om at kunne blive ved med at levere et stabilt produkt til kunderne, pointerer Martin Munch.

”Det betyder, at vores produkter har ensartet pasform hver gang, og altid er lavet af det samme materiale. Hvis du bliver fan af modellen Lotus, så kan du være sikker på, at de har samme pasform på tværs af vaske og farver. Gennem vores producenters højteknologiske produktion sikrer vi, at leverancerne har høj kvalitet og ensartede produkter i kollektionen, og fejl er på et minimum, så vi eksempelvis ikke modtager bukser med lommerne syet skævt på. Herved sikrer vi homogene produkter og stabilitet, og det er det, vi forbinder med høj kvalitet. Vi vil levere produkter forbrugeren kan stole på,” understreger Martin Munch.