Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

IC Group omstrukturerer deres CSR-arbejde

Grundet større interne omstruktureringer har virksomheden som noget nyt valgt at lægge ansvarsområdet ud til brandsene, fortæller koncern-CFO, Alexander Martensen-Larsen.
Grundet større interne omstruktureringer har virksomheden som noget nyt valgt at lægge ansvarsområdet ud til brandsene, fortæller koncern-CFO, Alexander Martensen-Larsen.

IC Group meldte allerede i begyndelsen af februar i år, at de ville foretage omrokeringer internt, hvilket først og fremmest kom til udtryk med afskedigelsen af direktør, Mads Ryder.

Peter Thorsen sidder som midlertidig CEO, og sammen med resten af direktionen er han i gang med at kigge på hele organisationen. Det har betydet flere afskedigelser, blandt andet de medarbejdere, som sad i IC Groups centrale CSR-afdeling. I stedet skal alt CSR arbejde nu ligge hos organisationens brands, således at de selv varetager opgaven. Det fortæller CFO, Alexander Martensen-Larsen.

”Omstruktureringen er foregået i samarbejde med vores mærker og er en del af den nye koncernstruktur – vi anser fortsat CSR for en væsentlig del af vores forretning. Ansvarsområderne er lagt ud til eksisterende medarbejdere, der sidder ude hos vores mærker,” forklarer han.

Alexander Martensen-Larsen pointerer, at det ikke kommer til at påvirke niveauet, hvormed organisationen går til CSR-indsatsen.

”Kravene er de samme, som de hidtil har været, og mærkerne skal leve op til det, de plejer. Det er vigtig at understrege, at det ikke er en nedprioritering af vores arbejde med CSR,” siger han.

I februar meldte IC Group ud, at organisationen regner med at have en ny CEO på plads omkring juli i år.