Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Presskontakterna udvider sin danske afdeling

Cecilie Kronborg Nielsen er ny PR-konsulent hos Presskontakterna og skal blandt andet videreudvikle den synergi, der er mellem bureauets skandinaviske kontorer.
Cecilie Kronborg Nielsen er ny PR-konsulent hos Presskontakterna og skal blandt andet videreudvikle den synergi, der er mellem bureauets skandinaviske kontorer.

Den 9. februar fik den danske afdeling af Presskontakterna ny kollega. Cecilie Kronborg Nielsen kommer fra en stilling hos Polhem PR, hvor hun har været ansat som Head of Beauty og derudover siddet med ansvaret for større, internationale kunder. Hun skal blandt andet være med til at skabe og videreudvikle synergien mellem Presskontakternas kontorer i Danmark, Sverige og Norge.

”Cecilie er dygtig til PR-strategier og brand-positionering, ikke mindst på internationalt og skandinavisk niveau. Hun tager rollen som konsulent meget seriøst og rådgiver altid kunderne på bedste og ærligste vis. Derudover er Cecilie særdeles vellidt blandt presse og influencers. Med sit positive og behagelige væsen er hun en rigtig god repræsentant for vores kunder her i Danmark,” siger country manager hos Presskontakterna, Simone Kjellegaard Ottesen.

Presskontakerna åbnede sit første kontor i 1989 i Stockholm og siden har bureauet åbnet filialer i både København og Oslo. I dag agerer virksomheden strategisk rådgiver for over 70 kunder inden for mode-, skønhed- og livsstilsbranchen.

Cecilie Kronborg Nielsen er uddannet designteknolog fra KEA og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Hos Pressekontakterna skal hun blandt andet have ansvar for brands som Rails, Under Armour og Victorinox.