Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Copenhagen Fashion Summit åbner billetsalg

Det grønne topmøde nærmer sig og kan nu annoncere de første talere. Billetsalget er ligeledes skudt i gang, og der er gode priser til de hurtige.
Det grønne topmøde nærmer sig og kan nu annoncere de første talere. Billetsalget er ligeledes skudt i gang, og der er gode priser til de hurtige.

Nu kickstartes årets vigtigste begivenhed for dem, der ønsker en grønnere modebranche – Copenhagen Fashion Summit er den førende platform for bæredygtige udvikling og et øget samfundsansvar i den globale tøjindustri, og nu begynder de første tiltag at blive offentliggjort.

Dette års Copenhagen Fashion Summit vil blive afholdt den 11. maj i DR’s Koncerthus i København, og nu kan du få fingrene i en billet.

Der er sat et mindre antal biletter til salg, som sælges til yderst favorable priser. Topmødet er kun for inviterede, men registreringen er netop åbnet, så der er mulighed for at henvende sig og anmode om en invitation. Copenhagen Fashion Summit henvender sig til den globale modebranches topledelse.

Store navne på tavlen
Foruden at åbne for billetsalget, kan Copenhagen Fashion Summit ligeledes afsløre de første talere, som vil deltage til maj.

Der er tale om fire betydelige navne på den internationale modescene, som hver især har noget på hjerte, når det kommer til bæredygtighed og større ansvarlighed for den globale branche.

Du kan læse om de fire første talere her:

Marie-Claire Daveu, chief sustainability officer hos Kering
Marie-Claire Daveu blev udpeget, som leder for Kerings bæredygtighedsafdeling i 2012, og hun arbejder målrettet med den fortsatte udvikling af Kerings bæredygtige strategi, for alle konglomeratets brands.

Anna Gedda, head of sustainability hos H&M
Anna Gedda har stået i spidsen for H&Ms bæredygtige arbejde siden januar 2015, hvor hun også blev medlem af virksomhedens direktion. H&M investerer fortsat i at forandre deres egen rolle i industrien og arbejder hen imod komplet cirkularitet.

Jason Kibbey, CEO hos Sustainable Apparel Coalition
Jason Kibbey er administrerende direktør i den bæredygtige organisation, SAC, der blandt andet står bag Higgs Index. Forud for sin ansættelse i SAC, var Jason Kibbey medstifter og administrerende direktør for PACT – en designvirksomhed, der kombinerer design, bæredygtighed og filantropi.

Ellen MacArthur, stifter af Ellen MacArthur Foundation
Ellen MacArthur stoppede sin karriere som professionel sejler i 2009, for at lancere Ellen MacArthur Foundation. Fonden arbejder med virksomheder, regeringer og akademikere, for at fremskynde overgangen til en cirkulær økonomi.

Anmod om, og køb din billet her.