Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Nye tiltag under Copenhagen Fashion Week

Modeugen bliver en dag længere, afprøver nye formater og inviterer alle modeinteresserede til eksklusive events.
Modeugen bliver en dag længere, afprøver nye formater og inviterer alle modeinteresserede til eksklusive events.

Den københavnske modeuge er lige om hjørnet, og når dørene åbnes næste uge, har Copenhagen Fashion Week flere nye initiativer på tapetet.

Åbning
Modeugen er tidligere blevet skudt i gang med en officielt presseåbning, men denne gang er formatet ændret, idet Copenhagen Fashion Week i samarbejde med Revolver, CIFF, DM&T og WEAR inviterer til et to-timer frokost arrangement på Rådhuset. De deltagende vil være folk fra modebranchen, samarbejdspartnere og interessenter. Der forventes 300 gæster til arrangementet, hvor også HKH Kronprinsesse Mary vil deltage.

I forlængelse af frokosten kører pressebussen til modeugens åbningsshow med Won Hundred.

Bedre tid til messebesøg
Modeugen har i nogle sæsoner budt på færre show end tidligere, men den tendens synes at være stoppet. Til AW17 afholdes der således 31 shows – en stigning på otte shows i forhold til i sommers. Resultatet af den stigende efterspørgsel betyder, at tirsdag er blevet inddraget som showdag. Showkalenderen lukkes ned torsdag, så alle i branchen har fredagen fri til messebesøg. Messerne åbner i øvrigt dørene onsdag.

Eksklusive lørdagsarrangementer
Lørdag er en dag for alle modeinteresserede. Copenhagen Fashion Week byder på tre eksklusive events, der giver muligheden for alternative modeoplevelser. Der bydes på frokost med chefdesigner for Lovechild 1979 og Nué, Anne-Dorthe Larsen, Eurowomans chefredaktør Anne Lose viser rundt på Statens Museum for Kunst, og sidst men ikke mindst kan man med ALT for damernes moderedaktør, Sille Henning, få en insiders guide til de bedste shoppingsteder i København. Du kan få et overblik og læse mere om alle modeugens events i CFW kalenderen.