Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Programmet for CIFFs showscene er klar

Det er primært herrebrands, som vil afholde show, når Bellacenter-messen i år etablerer deres helt egen catwalk.
Det er primært herrebrands, som vil afholde show, når Bellacenter-messen i år etablerer deres helt egen catwalk.

Vi kunne lige inden jul fortælle, at Copenhagen International Fashion Fair (CIFF), vil lancere deres helt egen showscene til denne vinters modeuge, men nu er de også klar til at offentliggøre hvilke designere, der vil indtage catwalken om et par uger.

Det er især dansk herremode, som vil være repræsenteret på messens nye showscene, hvor både Tonsure og Martin Asbjørn stiller op med rene herrekollektioner, og både VIA Design, Han Kjøbenhavn og MUF10 præsenterer deres kollektioner af både dame- og herretøj.

Showscenen er skabt i samarbejde med Martin Toxværd, fra bureauet Marble Agency og Lulu Kennedy, direktør for Fashion East, og er et forsøg på at give endnu flere designere en unik mulighed for at præsentere deres AW17-kollektioner.

Kristian W. Andersen, direktør for CIFF, kommenterer i en pressemeddelelse:

”Det er mange unge designeres drøm at afholde modeshow, men sandheden er, at det ofte er uden for rækkevidde, for de fleste. I tråd med CIFFs mission om at hjælpe nye talenter, har vi valgt at tilbyde en fleksibel, budgetvenlig og simpel løsning, som giver nye brands mulighed for at realisere ønsket om at indtage showscenen alligevel. Med ‘CIFF SHOWSCENE’ vil vi gøre det muligt for den enkelte designer at skabe sit helt eget unikke univers, og derudover vil vi, foruden at tilbyde vores fysiske rammer, stille vores store netværk af indkøbere, presse og influencers til rådighed, for de nye talenter.”

Tonsure
Onsdag den 1. februar, kl. 13

Martin Asbjørn
Onsdag den 1. februar, kl. 14

Han Kjøbenhavn
Onsdag den 1. februar, kl. 18

VIA Design
Torsdag den 2. februar, kl. 10

MUF10
Torsdag den 2. februar, kl. 13