Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender

DAFI Tuesday: Lovlig SoMe-markedsføring

Den 1. november rykker DAFI Tuesday til Aarhus for at stille skarpt på markedsføringslovgivningens do’s and dont’s på dine sociale medier.
Den 1. november rykker DAFI Tuesday til Aarhus for at stille skarpt på markedsføringslovgivningens do’s and dont’s på dine sociale medier.

Har du styr på lovgivningen om markedsføring og sponsoreret indhold på de sociale medier? I samarbejde med Dansk Mode & Textil byder Danish Fashion Insititute velkommen til advokat Christian Ameland Nielsen som i denne særudgave af DAFI Tuesday guider dig igennem gråzonen af markedsføringslovgivning, og hvad det betyder i praksis, så du kan begå dig lovligt på de sociale medier.

Bliv blandt andet skarp på lovgivningen om:

  • Markedsføring fra virksomhedens profil
  • Markedsføring fra en personlig profil for virksomhedens produkter
  • Bannerreklamer og blogs
  • Blogs på sociale medier
  • Markedsføring på sociale medier over for personer under 18 år

Foredragsholder
Christian Ameland Nielsen er advokat hos Patrade A/S, og har i en årrække rådgivet inden for online markedsføring – herunder rådgivning til virksomheder omkring e-handel, der er rettet mod forbrugerne. Christian har derfor også et grundigt kendskab til både ophavsretten og markedsretten både i generel henseende men også specifikt på sociale medier.

Praktisk
HVORNÅR: Den 1. november kl. 9-10
HVOR: Hos VIA Aarhus, Ceresbyen 24, Aarhus, lokale: C4.41
HVORDAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 28. oktober. Husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på oplægget. Det er gratis at deltage, forudsat virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema.