Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Danish Fashion Institute henter COO fra McKinsey

I forbindelse med den nye strategi for Copenhagen Fashion Summit kan Danish Fashion Institute byde Caroline Chalmer velkommen i stillingen som Chief Operating Officer.
I forbindelse med den nye strategi for Copenhagen Fashion Summit kan Danish Fashion Institute byde Caroline Chalmer velkommen i stillingen som Chief Operating Officer.

I en nyoprettet stilling skal Caroline Chalmer fremover bidrage til at realisere Danish Fashion Institutes ambitioner om at forandre måden, vi producerer og forbruger mode på.

Caroline Chalmer har en Master of Science i International Business fra HEC Paris med speciale i Luxury Management. Tidligere har Caroline Chalmer haft en stilling som management konsulent hos McKinsey & Company, hvor hun har stået i spidsen for strategiprojekter for førende mode- og detailgiganter i henholdsvis Europa, Asien og USA.

”Danish Fashion Institute har med Copenhagen Fashion Summit formået at sætte bæredygtighed højt på dagsordenen i den internationale modeindustri, hvilket ingen andre før har lykkedes med. Dette er en kæmpe bedrift som der ligger et stort potentiale i, og jeg ser derfor frem til at bygge videre på disse resultater i samarbejde med branchen’s førende brands og aktører for at bevise at bæredygtighed er en positiv business case.”

Med stillingsbetegnelsen Chief Operating Officer bliver Caroline Chalmer ansvarlig for de operationelle og kommercielle aspekter i realiseringen af mål og visioner for Copenhagen Fashion Summit.

”Vi er glade for at byde Caroline velkommen i teamet. Caroline har været dybt involveret i udviklingen af vores nye strategi, og er derfor parat til at realisere de ambitioner og visioner, der ligger deri. Det kombineret med solid erfaring fra McKinsey gør, at vi kan løfte det ambitionsniveau, som vores nye strategi har for øje,” siger Eva Kruse, CEO for Danish Fashion Institute.