Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Trendsales-direktør maner til besindighed

Salgsportalens omstridte regnskaber er blevet misforstået af medierne, lyder det fra virksomheden.
Salgsportalens omstridte regnskaber er blevet misforstået af medierne, lyder det fra virksomheden.

Siden Trendsales i maj afskedigede og politianmeldte deres tidligere CEO for svig og svindel, har virksomheden kæmpet for at vende tilbage til en sund forretning. 2015-årsregnskabet fra Trendsales ApS, der kom i går, pyntede ikke på virksomhedens udvikling.

Men nu forklarer Trendsales dele af regnskabet, som medierne ikke har dækket fuldstændig korrekt, lyder det i en pressemeddelelse. Heri understreges det, at Trendsales ikke er truet af konkurs, ligesom de har betalt fuld løn til alle ansatte. Den fejlrapportering, der er relateret til lønninger, indgår i efterforskningen om svindel mod den tidligere CEO for Trendsales.

Til Business.dk fortæller den administrerende direktør, Ole Højriis Kristensen, at virksomheden har Tamedia, som er majoritetsejer af Trendsales, i ryggen. I regnskabet fremgår det ellers, at Tamedia kun garanterer selskabets overlevelse frem til årsskiftet.

”Det er en teknikalitet, som man gør i regnskaber. Det er en beskrivelse som vores kære revisor har skrevet ind i regnskabet, og der går man ikke længere frem end til årets udgang. De har en meget langsigtet plan med os, de har fuld tillid til, at vi får vendt skuden inden for den næste årrække,” forklarer han Ole Højriis Kristensen til mediet.

I samme ombæring understreger han, at virksomheden står over for en stor udfordring, men han er fortrøstningsfuld og garanterer, at Trendsales findes efter årsskiftet

Også de ukorrekte indbetalinger forklares – virksomheden har betalt nok skat, men håndteringen af moms har været ukorrekt. Til Business.dk uddyber den administrerende direktør, at Trendsales har betalt for meget selskabsskat og ikke for lidt, mens momsen også er blevet betalt, den er blot ikke betalt korrekt.

Endeligt påpeges det i pressemeddelelsen, at årsregnskabet afspejler, at virksomheden har måtte analysere alle indtægter og udgifter for at skabe et nyt og korrekt billede af virksomhedens finansielle situation, hvilket har medført, at økonomien ser anderledes ud nu, end tidligere offentliggjorte tal.

LÆS OGSÅ: “Ny administrerende direktør til Trendsales” og “Trendsales har fyret direktør med øjeblikkelig virkning”