Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Netværk med Tunesiens bedste tøjproducenter

Dansk-Tunesisk Handelskammer inviterer den danske tøjbranche til at mødes med tunesiske beklædnings- og tekstilproducenter.
Dansk-Tunesisk Handelskammer inviterer den danske tøjbranche til at mødes med tunesiske beklædnings- og tekstilproducenter.

Som et led i flere events, der har til formål at forbedre netværket mellem Danmark og tunesiske virksomheder, kommer 26 tunesiske tøjproducenter til Danmark. De tunesiske virksomheder skal dele ud af deres erfaringer fra beklædning- og tekstilbranchen og repræsenterer tre forskellige kategorier: Ready to wear, jeans og sportstøj samt undertøj og badetøj.

Netværksmøderne finder sted:

27. september i Messecenter Herning klokken 9.30-16.30.
28. september i Bella Centret i København fra klokken 9-14.

I København afholdes der efterfølgende møde hos Njord Law Firm klokken 15, hvor initiativer herunder rejse til Tunesien, vil blive drøftet. Der vil være reception klokken 16. Arrangementet organiseres af Dansk-Tunesisk Handelskammer.

Handelskammeret er stiftet af danske erhvervsfolk i 2016 og har til formål at styrke handlen mellem Tunesien og Danmark.

Beklædnings- og tekstilbranchen udgør en vigtig del af Tunesiens økonomi, og der findes mere end 1.700 virksomheder inden for branchen, der har 10 eller flere ansatte. Ud af disse virksomheder, eksporterer 1432 virksomheder varer til udlandet, og netop beklædningsgenstande og tekstiler er Tunesiens næststørste eksportvare.

Eksporten er primært til Europa, som gør det ud for cirka 95 % af den samlede eksport inden for den tunesiske tøjbranche.

For tilmelding og yderligere information kan du kontakte Dansk-Tunesisk Handelskammer via nedenstående informationer.

Moncef Barhoumi
moncef@dansk-tunesisk.dk
Tlf. +45 22401160