Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Vi kan ikke være tilfredse, siger IC Group

Koncernens regnskab blev i dag fremlagt, og CEO Mads Ryder mener ikke, at man er nået i mål.
Koncernens regnskab blev i dag fremlagt, og CEO Mads Ryder mener ikke, at man er nået i mål.

Det er Tiger of Sweden, Peak Performance og By Malene Birger, der fortsat forventes at drive omsætningen fremadrettet hos IC Group. Det fremgår af koncernens årsregnskab for 2015/2016, der også inkluderer brandsene Saint Tropez og Designers Remix. Over hele linjen har den tydeligste vækst markeret sig i brandsenes e-commerce kanaler, imens de besøgende i de fysiske butikker har været svigtende.

I det forgangne regnskabsår omsatte IC Group for knap 2,7 mia. kr., hvilket svarer overens med de forventninger, virksomheden tidligere har meldt ud. Men det betyder ikke, at der ikke er plads til forbedring.

“Vi kan ikke være tilfredse. Vi nedjusterede jo i forbindelse med tredje kvartal i maj, så det kan vi ikke være. Vi havde jo regnet med mere.  Men vi gør alt det rigtige. Vi laver en masse ting, der kører rigtig godt. Den taktik, vi spiller efter, er den rigtige – vi har bare ikke scoret endnu,” sagde Mads Ryder ifølge Børsen under formiddagens præsentation af årsrapporten.

Fremadrettet skal IC Groups brands åbne flere butikker, omtrent 10-15 stykker, i løbet af 2016/2017, og fortsat satse på at styrke engros- og detailledet, fremgår det af årsrapporten.