Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Kanye West pop-up-shops, butiksåbninger på stribe og nye designsamarbejder venter dette efterår.
Kanye West pop-up-shops, butiksåbninger på stribe og nye designsamarbejder venter dette efterår.

Selvom der er omkring to uger til 1. september, hvor Tommy Hilfiger lancerer sit samarbejde med modellen, Gigi Hadid, afslørede det amerikanske brand i denne uge dele af, hvad man kan forvente af det teamwork.

Den amerikanske designer, Michael Kors, præsenterer et nyt butikskoncept, der skal folde sig ud på Bleecker Street i New York. Butikken bliver en hybrid mellem en butik og en pop-up-shop – lokaliseringen er fast, men inventaret bliver skiftet ud månedligt og alt efter tema.

Skriv i kalenderen, at der åbner en ny butik i Hyskenstræde 12, København, d. 1. september. SIESTED kommer til at forhandle mærker som MISBHV, Soulland, Champion, Tounsure, Storm & Marie og Whyred.

Og det samme skal Århusianerne gøre – d. 1. september åbner Ganni nemlig en 100 m2 stor butik lige over for deres nuværende placering på Guldsmedegade.

Kanye West er efterhånden en lige så stor del af modebranchen som han er af musikbranchen, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig. I morgen åbner 21 pop-up-shops verden over med Kanye merchandise – i Europa er kan det findes i London, Amsterdam og Berlin. Butikkerne har kun åbent i tre dage, så man skal være hurtig.

Ilse Jacobsen har annonceret, at hun er hovedsponser til en af verdens mest prestigefulde kapsejladser, Dragon Gold Cup. Kapsejladsen løber af stablen fra d. 26. august til d. 2. september i designerens hjemby, Hornbæk.

To designverdner mødes dette efterår. I denne uge kunne Les Deux afsløre, at de teamer op med Kopenhagen Fur og lancerer en unisex-kollektionen den. 2. september.