Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

DM&T og Fashion Forum samler modeugedækning

De to største branchemedier i Danmark dækker den kommende modeuge sammen. Det skal give læserne endnu mere kvalitetsjournalistik under Copenhagen Fashion Week.
De to største branchemedier i Danmark dækker den kommende modeuge sammen. Det skal give læserne endnu mere kvalitetsjournalistik under Copenhagen Fashion Week.

Når Copenhagen Fashion Week skydes i gang i morgen, smelter Fashion Forum og Dansk Mode & Textils redaktioner sammen under fælles redaktionel ledelse. Modeugen dækkes dermed samlet af de to medier, og det betyder, at læserne vil møde det samme indhold på de to platforme.

“Vi vælger at udgive det samme indhold på både fashionforum.dk og dmogt.dk for at sikre, at vi når bredt ud til branchen. Vi er klar over, at der vil være sammenfald i vores læsere, men vi er overbevist om, at de læsere vil bære over med os med tanke på de mange fordele en fælles dækning af modeugen giver”, siger Henrik Ralf Nielsen, chefredaktør på Fashion Forum.

En fordel overskygger dog dem alle.

“Vores læsere får ganske enkelt et produkt af langt højere kvalitet. Vi får en stor redaktion med dygtige skribenter, og vi ser en klar synergi, som i sidste ende kommer branchen til gode”, siger Simon Hansen, chefredaktør på dmogt.dk og nyhedsbrevet Textuelt.

Uanset om man besøger FashionForum.dk eller dmogt.dk vil læserne hver dag i modeugen blive mødt af dugfriske nyheder og reaktioner. Nyhederne vil figurere på begge hjemmesider, og hver morgen udsender begge medier nyhedsbreve, som samler op på den foregående dags aktiviteter.