Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Anne Sofie Madsen udvalgt til Swarowski-program

Den danske designer skal være en del af et år langt designprogram, som finansieres af den schweiziske krystalgigant.
Den danske designer skal være en del af et år langt designprogram, som finansieres af den schweiziske krystalgigant.

Sammen med 10 andre internationale designere er Anne Sofie Madsen blevet udvalgt til at deltage i Swarowski Collective Programme 2017, hvilket indebærer, at designerne i deres SS17 og AW17-kollektioner skal inkorporere krystaller. Alle vil blive støttet økonomisk af Swarowski i løbet af det næste år og ligeledes promoveret gennem globale print- og digitalkampagner og på sociale medier frem til juni 2017, hvor der bliver kåret en vinder af programmet. Sidste års vinder var amerikanske Rosie Assoulin.

“Jeg er meget beæret over at være en del af Swarovski Collective Program 2017. Det er en fantastisk mulighed for brandet, og jeg ser meget frem til at arbejde med krystaller,” siger designer og ejer, Anne Sofie Madsen.

Swarovski Collective blev lanceret tilbage i 1999, og har siden arbejdet med anderkendte designere, der  har benyttet Swarovski-krystaller i deres kreationer, heriblandt Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier, Proenza Schouler, Jason Wu, Rodarte, Alexander Wang, Hussein Chalayan, Viktor&Rolf, Christopher Kane, Vivienne Westwood, Mary Katrantzou og Anthony Vaccarello.

Designerne er udvalgt af Swarovskis bestyrelsesformand, Nadja Swarovski, sammen med et panel bestående af blandt andre Dazed Groups Jefferson Hack, Tim Blanks og Imran Amed fra The Business of Fashion, Net-a-Porters Lucy Yeomans samt Matches Fashions indkøbschef, Natalie Kingham.

I år holder Anne Sofie Madsen show i Paris i september og under Tokyos modeuge i oktober.