Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Armoire Officielle åbner deres første butik

Synlighed og muligheden for at få en stærkere relation til slutforbrugerne er de centrale grunde bag åbning af den nye butik
Synlighed og muligheden for at få en stærkere relation til slutforbrugerne er de centrale grunde bag åbning af den nye butik

Siden Armoire Officielle blev etableret i 2012 har alt salg foregået via wholesale og egen webshop. Nu er tiden imidlertid kommet til at folde Armoire Officielles univers ud i fysiske rammer i form af deres første butik beliggende i Københavns centrum. Om grundene bag åbningen siger kreativ direktør og medejer, Kjetil Aas:

”Med en butik er det nemmere at bygge en tættere relation til forbrugerne, da butikken fungerer som vores eget sted, hvor vi kan kommunikere ud fra og på den måde skabe vores egen historie og rammerne om vores univers. Vi håber også på, at vi med en butik kan blive endnu mere synlige.”

Med den nye butik følger der også forventninger til, at mere synlighed kan føre til mere vækst i virksomheden, tilføjer Kjetil Aas.

I takt med at Armoire Officielle har udviklet sig, har virksomheden igangsat flere forskellige processer – blandt andet har de påbegyndt et samarbejde med en distributør i Nordamerika – og fysisk tilstedeværelse er en del af planen.

”De forskellige processer og skift, vi har gang i lige nu, peger imod, at vi skal åbne en butik – det er det helt rigtige næste skridt for os,” fortæller Kjetil Aas om virksomhedens udvikling.

Når Armoire Officielle slår dørene op til deres nye butik, inviterer de også andre brands indenfor, der kan supplere deres univers, men hvilke, der bliver tale om, må vente til butiksåbningen. Kjetil Aas understeger, at det er vigtigt, at kunderne møder det samme æstetiske univers, uanset om de besøger dem online eller offline. Derfor har Kjetil Aas indledt et samarbejde med det københavnske arkitekt- og designfirma, Studio 0405, som har skabt butikkens interiør, der lægger sig i tråd med den skandinaviske stil, der karakteriserer Armoire Officielle.

Armoire Officielle inviterer alle til fejring af deres nye butik fredag d. 5. august kl. 15:00-19:00 på Lille Kirkestræde 3, København.