Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Alt.dk og Eurowoman.dk får modeansvarlig for det digitale

Kristian Hindø-Lings er ansat som Digital modeansvarlig fra 1. juli
Kristian Hindø-Lings er ansat som Digital modeansvarlig fra 1. juli

Egmont har i juli måned ansat Kristian Hindø-Lings i en nyoprettet stilling som Digital modeansvarlig. Om ansættelsen udtaler Digital direktør for Egmont publishing, Jesper Hansen, til Fashion Forum:

”Jeg er sikker på, at vi med ansættelsen af Kristian Hindø-Lings i den nyoprettede stilling som Digital  modeansvarlig, vil få en endnu stærkere digital tilstedeværelse på modestoffet. Kristian har de senere år beskæftiget sig indgående med dansk og international mode og har stærke relationer i branchen. Vi har derfor en stærk tiltro til, at Kristian kan hjælpe os med at indfri nogle af de stærke ambitioner, vi har på modestoffet til gavn for vores brugere og annoncører.”

Kristian Hingø-Lings har, trods en ung alder, allerede masser af erfaring fra modeverdenen, blandt andet som reporter på Fashion Post ligesom han har været Store manager og indkøber hos Stylepaste.com. Kristian er hjemmevant i den digitale verden, og til de nye udfordringer siger han selv:

”Min generation er født ind i det digitale, og jeg er som sådan ikke skræmt af eller bange for at stå ved, at jeg er dybt afhængig. Med min stilling hos Eurowoman.dk og Alt.dk får jeg mulighed for at formidle den mode, og de nyheder, som jeg konstant støder på i de forskellige digitale universer, som både tiltaler min egen smag og min æstetik, og samtidigt når bredt ud. Dét glæder jeg mig til!”

Kristian er allerede i fuld sving hos Egmont, da han startede i stillingen 1. juli.