Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Modefestivalen samler aktiviteter i nyt univers

Til den kommende modeuge åbner modeugefestivalen i samarbejde med Magasin dørene til et nyt festivalcentrum i København.
Til den kommende modeuge åbner modeugefestivalen i samarbejde med Magasin dørene til et nyt festivalcentrum i København.

For første gang samles flere af festivalens aktiviteter, når Copenhagen Fashion Festival i samarbejde med Magasin fra den 12. til den 13. august åbner et nyt modeunivers på Bremerholm 6, nær Magasin Kgs. Nytorv.

”Festivalens sigte, er at være en åben platform til udforskning af modens univers, og vi glæder os meget til i denne sæson for første gang i samarbejde med Magasin at samle flere af festivalens centrale aktiviteter under samme tag,” siger Trine Rindsig Laursen, der er Senior Manager hos Copenhagen Fashion Festival.

Forbrugere inviteres bag modekulissen
Formålet for sammenlægningen er ifølge hende yderligere at underbygge koblingen mellem modebranche og forbruger.

”Det er en mulighed for borgeren at gå bag scenen på den danske modebranche og lære en række brands bedre at kende. Mens det for brandsene er en ramme, hvor de kommer endnu tættere på forbrugeren,” siger Trine Rindsig Laursen.

Fashion Talks kalder til debat
Festivalen inviterer alle interesserede indenfor til modefilmvisninger, smugkig på den kommende sæson, en udstilling med Designskolen og faciliterer derudover et debatforum, under navnet Fashion Talks, der tager aktuelle problemstillinger op. Alt i alt et setup, der ifølge Trine Rindsig Laursen, har til formål at lade forbrugeren anskue mode fra flere vinkler:

”Med et samlet modeugeunivers får vi mulighed for at udforske alle facetter – kommercielle som kulturelle, såvel som krydsfelterne med øvrige æstetiske genrer, mens vi sætter aktuelle og tematiske problemstillinger til debat på vores debatscene,” fortæller Trine Rindsig Laursen.

Copenhagen Fashion Festival og Magasins modeunivers er på Bremerholm 6, 1069 København K fra fredag den 12. august til lørdag den 13. august fra kl. 11-18.