Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Alexa Chung udvider CV’et, Freja Beha Erichsen er tilbage og Rihanna sporter Ganni.
Alexa Chung udvider CV’et, Freja Beha Erichsen er tilbage og Rihanna sporter Ganni.

Alexa Chung kan fremover skrive en ekstra post på sit CV, nemlig kreativ direktør. Til maj 2017 lancerer hun sit eget brand, og kollektionerne vil blandt andet blive solgt i stormagasiner som Selfridges og Galeries Lafayette.

En anden kvinde med mange jern i ilden er danske Rebecca Vera Stahnke. Hun står bag Veras Market og det bæredygtige tøjbytte-koncept i butikkken Veras – de to smelter sammen for en stund i morgen den 16. juli på Israels Plads.

En model, som gang på gang formår at gøre comeback, er Freja Beha Erichsen. Hun er tilbage og denne gang pryder hun Michael Kors A/W16-kampagne fra bagsædet af en veteranbil og set igennem Testinos linse.

Endnu en celebrity er spottet i dansk design. Denne gang er det Rihanna, der er iført jakke og kjole fra Ganni. Samme jakke viste Kendall Jenner sig i tidligere på sommeren.

Det legendariske franske hotel, The Ritz, er netop genåbnet efter at have gennemgået en omfattende renovering. Som en hyldest til en af hotellets mest berømte gæster, Coco Chanel, er den nyåbnede spa-afdeling dedikeret til Chanels produkter og modehusets yndlingstal, fem.