Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

SAND Copenhagen udvider med tre brands

Designerparret Lene og Søren Sand er klar til at sende ikke mindre end tre nye, selvstændige brands ud i verden.
Designerparret Lene og Søren Sand er klar til at sende ikke mindre end tre nye, selvstændige brands ud i verden.

SPO og XO er de to nye menswear brands og The Lab det nye womenswear brand – sammen med SAND Copenhagen vil disse blive varetaget af Cph Design Lab, der får til huse i virksomhedens nyerhvervede ejendom, beliggende på Bredgade 31 i København.

Kommunikationsmanager Marie Louise Schultz fortæller her om baggrunden for de nye brands, og hvad de hver især skal bidrage med til markedet:

”SPO udspringer af Sørens indre rock ’n roller, inspireret af musikkens verden og kombineret med traditioner fra britisk tailoring. SPO har to fulde kollektioner årligt. XO er skjorter, henvendt til den unge, moderne businessmand – denne kollektion præsenteres fire gange årligt. The Lab kommer to gange årligt med fokus på jeans, overtøj og strik.”

Ingen af brandsene skal associeres med SAND Copenhagen.

”Vi anser ikke brandsene som værende konkurrenter internt, da det er forskellige segmenter af B2B kunder, de hver især henvender sig til, og de har hver deres selvstændige univers”, forklarer Marie Louise Schultz og fortsætter: ”Men Lene og Søren har deres designsignatur på alle brandsene.”

SPO og XO vil være på CIFF til august.