Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

HEADSTART FASHION på plads i Aarhus

Juni måned har været travlt for den midtjyske organisation – de har både taget skridtet videre og er nu en erhvervsdrivende fond, og har også fået nyt hovedkvarter.
Juni måned har været travlt for den midtjyske organisation – de har både taget skridtet videre og er nu en erhvervsdrivende fond, og har også fået nyt hovedkvarter.

Efter nogle år med base i Aarhus Kommune er HEADSTART FASHION (HSF) klar til, organisatorisk, at stå på egne ben. Det er en milepæl for HSF og vil styrke grundlaget for forretningsudvikling og markedsføring af modebranchen i det midtjyske.

Den erhvervsdrivende fond HEADSTART FASHION blev stiftet af: Aarhus Kommune, VIA University College, Lifestyle & Design Cluster og Dansk Mode & Textil. Det langsigtede mål for HSF er at bidrage til mere vækst, udvikling og arbejdspladser i modebranchen, som er den største af de kreative brancher med en omsætning på 41,9 mia. kr. HSF blev startet op af Aarhus Kommune og har de seneste år været en del af ’More Creative’ – Region Midtjyllands satsning på de kreative erhverv, som er dedikeret til at skabe vækst og arbejdspladser gennem udvikling heraf.

I forlængelse af organiseringen af HEADSTART FASHION som en erhvervsdrivende fond, har de overtaget faciliteter på adressen Mindet 4 ved foden af Balticagade. Med den nye placering rykker HSF helt tæt på den koncentration af modevirksomheder, der har adresse på det aarhusianske havneområde, og det er da også meningen at HEADSTART FASHION selv skal huse nogle af dem. I første omgang er der plads til otte mindre modevirksomheder, men samme bygning rummer ekspansionsmuligheder.

“Vi har med HEADSTART FASHION HOUSE taget første skridt i forhold til etablering af et dynamisk udviklingsmiljø for mindre modevirksomheder. Jeg ser Mindet 4 som en demomodel, hvor vi skal prøve formatet af, og jeg glæder mig utrolig meget til, at vi kan komme ud over stepperne,” siger fondens direktør, Christian Chapelle.