Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Der er bogstaveligt talt en ny spiller i modebranchen, celebritykampagner og Vivienne Westwood er på de politiske barrikader igen.
Der er bogstaveligt talt en ny spiller i modebranchen, celebritykampagner og Vivienne Westwood er på de politiske barrikader igen.

Den 13. juni kl. 17 indkaldte den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic til pressekonference i Paris. Alle troede, at han ville melde et skifte til Manchester United, efter at han i sidste måned stoppede hos Paris St. Germain. Men nej. Ibrahimovic havde såmænd samlet medierne, fordi han gerne ville annoncere, at han lancerer sit eget tøjbrand, A-Z. Det gør han i samarbejde med den norske detailgruppe, Varner, der blandt andet ejer Dressmann-kæden.

Denne uge har budt på en række stjernespækket kampagner. The Danish Girl-skuespiller Eddie Redmayne er på plakaten hos Prada, Missy Elliott sporter Marc Jacobs og A$AP Rocky er sammen med Larry Clark nye ansigter for ingen ringere end Dior.

Det er i næste uge, at det bliver afgjort, om den engelske befolkning ønsker at forblive medlem af EU. Den altid politisk aktive Vivienne Westwood har i den forbindelse teamet op med topmodel og skuespiller Lily Cole, om at lave en film, der opfordrer folk til at bruge deres stemme.

Rag & Bone CEO, David Neville meldte i ugen, at han fratræder sin stilling hos det amerikanske brand, og overlader hele styringen til forretningspartneren og barndomsvennen, Marcus Wainwright.

Stella McCartney har endelig bekræftet, at hun er klar med en menswear-linje. Udmeldingen kom meget passede under den netop overståede Pitti Uomo-messe i Firenze. Kollektionen er planlag til at blive vist sammen med womenswear i november – under et see now/buy now-show. Eftersigende skulle hele kollektionen lande i butikkerne i begyndelsen af december, kun en måned efter de er blevet vist.