Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Flere modeller kan ses i aktivistrollen, Kristen Stewart for Chanel og Louis Vuitton gør sig klar til kampen om den bedste duft.
Flere modeller kan ses i aktivistrollen, Kristen Stewart for Chanel og Louis Vuitton gør sig klar til kampen om den bedste duft.

Pilgrims nyeste kampagne er netop landet, og det er med smukke Josephine Skrivers ansigt på plakaten. Hun er en af de mest eftertragtede modeller i verden lige nu, og debuterede tidligere på året som Victoria’s Secret engel. Billederne er skudt af Covers kreative direktør og fotograf, Rasmus Skousen.

Verdens bedst betalte supermodel, brasilianske Gisele Bündchen, får nyt job foran kameraet. Hun skal medvirke i National Geographics dokumentarserie, Years of Living Dangerously, og rapportere fra Amazonas om de klimaforandringer de store jungle- og skovområder lider under. Også Cara Delevigne har taget aktivisthatten på, og lægger krop til en ny anti-jagt kampagne.

Rygterne svirrer efter sidste uge, hvor Balenciagas Nicolas Ghesquière ikke var afvisende overfor, at han på sigt vil starte et brand op i eget navn – en ide han ellers altid har benægtet når tidligere adspurgt. Og mere og mere tyder også på, at Raf Simons rent faktisk er på vej til Calvin Klein.

Kristen Stewart har i flere år været en af Karl Lagerfelds yndlingsmuser, og i hans nyeste kortfilm for Chanel, Paris in Rome, er hun endnu en gang midtpunkt – her viser hun det franske modehus’ Métiers d’Art pre-AW16 kollektion – en hyldest til Coco Chanels forkærlighed for farven sort.

Louis Vuitton er klar med sin første parfumekollektion – et marked, som de fleste modehuse har været på i årevis, men som franskmændene altså først nu bevæger sig ind på. Duftkollektionen er lavet i samarbejde med en af verdens bedste næser, Jacques Cavallier-Belletrud.