Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Guldknappen 2016: Hvem er de nominerede?

Traditionen tro er tre danske brands nomineret til ALT for damernes Guldknap 2016, og som altid er det op til forbrugeren at afgøre, hvem vinderen bliver.
Traditionen tro er tre danske brands nomineret til ALT for damernes Guldknap 2016, og som altid er det op til forbrugeren at afgøre, hvem vinderen bliver.

ALT for damerne har i mere end 30 år hyldet dansk mode med deres designerpris. Nu er de nominerede til Guldknappen 2016 fundet, og over den næste måneds tid bliver det afgjort, hvem der vinder.

Om de nominerede
De nominerede til Guldknappen 2016 er: Samsøe & Samsøe, 2nd Day og Stine Goya. Det er ALT for damernes moderedaktion, der har udvalgt de tre brands på baggrund af deres position på den danske modescene. På trods af modehusenes forskellighed mener moderedaktionen, at de fleste danske kvinder kan se sig selv iført alle tre brands kollektioner. ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen forklarer:

For os er det vigtigt, at læserne også har indflydelse på hvilket modebrand, der skal vinde. Det er jo dem som forbrugere, der møder tøjet ude i butikkerne og online. Det er dem, der ved, hvilke brands, der gør det godt. Derfor afspejler Guldknappen også de mærker, der optager kunderne og vores læsere.”

Man kan stemme på de nominerede fra i dag og frem til 1. Juli på ALT.dk/guldknap2016.

Vinderen af Guldknapprisen 2016 vil blive afsløret den 30. august i Skuespilhuset i København med fremvisning af efterårskollektionerne fra de nominerede brands.