Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Få innovationsrådgivning til din virksomhed

Væksthuset tilbyder små og mellemstore virksomheder gratis hjælp til at nå ud over rampen med innovation.
Væksthuset tilbyder små og mellemstore virksomheder gratis hjælp til at nå ud over rampen med innovation.

På en halv dag kan din virksomhed få hjælp til at udforske alle aspekter af virksomhedens innovationsaktiviteter og sammenligne jeres setup med Europas førende forretninger inden for jeres egen branche. Væksthuset kan hjælpe dig med at få lavet en konkret handlingsplan til bedre innovation i jeres foretagende og få overblik over processen i alle led.

Innovationsrådgivningen er gratis og målrettet små eller mellemstore virksomheder, men det er et krav, at du stiller nøglepersoner fra virksomheden til rådighed. Tilbuddet er lavet i samarbejde med Enterprise Europe Network, som er verdens største b2b-netværk, der yder gratis hjælp til erhvervsdrivende med at finde partnere, projekter og teknologier i udlandet.

Om Væksthus Hovedstadsregionen
Væksthuset tilbyder sparring til vækstvirksomheder i hovedstadsregionen, der ønsker at udfordre deres forretningsudvikling, vide mere om internationalisering og øge deres salgsoptimering. Hvert år hjælper Væksthuset mere end 1000 virksomheder med at realisere deres vækstpotentiale med hjælp fra konsulenter, der alle har en baggrund fra det private erhvervsliv.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om rådgivningsmuligheder fra Væksthuset, så kontakt Steen Lohse på mail: slo@vhhr.dk eller ring på tlf.: 30 10 81 16. Læs mere om Væksthus Hovedstadsregionen her.