Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Calvin Klein udskifter designertoppen og Raf Simons er (måske) tilbage i en kreativ cheftrøje, og Tyler the Creator viser sin kollektion til sommer.
Calvin Klein udskifter designertoppen og Raf Simons er (måske) tilbage i en kreativ cheftrøje, og Tyler the Creator viser sin kollektion til sommer.

Grundet en helt ny global strategi, skifter det amerikanske modehus Calvin Klein de ledende poster: Ud går den kreative duo, womenswears Francisco Costa og menswears Italo Zucchelli og ind kommer….ja, rygterne siger ingen ringere end Raf Simons, der siden han forlod Dior, har gået egne veje. Men skulle han altså stå klar i kulissen til at tage styringen på CK. Og for det ikke skal være løgn, så er rygtesmedene begyndt at puste til en lille ild, der hedder, at Karl Lagerfeld skulle være næst i køen, og forlade Chanel. Men lad os nu se.

Downton Abbey-skuespiller Lily James er nyeste medlem af Burberry-familien, og det er den første globale kampagne for den britiske skuespiller. Hun skal lægge ansigt til My Burberry-duften, der kommer ud til august og billederne skal skydes af Mario Testino.

L.A. rapper og forgangsmand i hiphopkollektivet Odd Future Wolf Gang Kill Them All, Tyler the Creator, disker i juni op med et modeshow i L.A. Hans mærke Golf Wang har i den seneste tid fået en del opmærksomhed for sine t-shirt: Senest med et print af den republikanske præsidentkandidat, Donald Trumps ansigt, tilføjet et lille mustache og titlen ‘Adolf Trump’.

Marc Jacobs lancerer den 16. maj en ny t-shirt til støtte for den amerikanske organisation Planned Parenthood. Han får selskab af Miley Cyrus, der har stået model til en række billeder skudt af kunstneren Marilyn Minter. Alt overskuddet går ubeskåret til organisationen.

Tate Modern har annonceret en ny udstilling – kunst- og modefotograf Wolfgang Tillmann får en retrospektiv udstilling på London museet til februar næste år. Sidst Tillmann udstillede på Tate var i 2003.