Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Ny Sustainability Manager for H&M Danmark

Per 1. april er Mia Møgelgaard tiltrådt en nyoprettet stilling som Sustainability Manager for H&M Danmark.
Per 1. april er Mia Møgelgaard tiltrådt en nyoprettet stilling som Sustainability Manager for H&M Danmark.

31-årige Mia Møgelgaard har været hos H&M i fem år og kommer fra en stilling som Conscious Coordinator. Som Sustainability Manager skal hun være H&M’s danske ansigt udadtil og varetage interessen for H&M’s bæredygtighedsaktiviteter på det danske marked samt H&M’s interne aktiviter, der skal styrke virksomhedens lokale engagement i den globale bæredygtighedsstrategi.

Mias baggrund som Conscious Coordinator betyder, at hun har strategien helt inde under huden, ligesom hun har et indgående indblik i, hvad der sker både i H&M, blandt stakeholders og på markedet generelt. Mia vil være ansvarlig for at fastsætte og følge op på lokale sustainability-mål, ligesom hun vil fungere som projektleder for globale og lokale sustainability-aktiviteter og skabe opmærksomhed heromkring både internt og eksternt.

”H&M har en ambitiøs og omfattende sustainability-strategi, der har skabt banebrydende resultater gennem de seneste år, men der er stadig mange vigtige problemstillinger, vi skal finde mere bæredygtige løsninger på. Jeg glæder mig til at kunne bruge min erfaring på området til at videreudvikle vores nuværende initiativer og igangsætte nye aktiviteter, der kan styrke vores sustainability-program yderligere,” siger hun om det nye ansvar og dertilhørende opgaver.

Blandt mange af de initiativer, som Mia Møgelgaard har arbejdet på indtil nu er H&M’s vedvarende tøjindsamlingsinitiativ, H&M Garment Collecting, som Mia startede op i Danmark i 2013 samt koordineringen af de 79 Conscious Ambassadører, én per H&M-butik, der skal udbrede og engagere H&M’s knap 3000 danske medarbejdere i H&M’s arbejde med bæredygtighed.