Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Aller opruster med ny mode-fagredaktion

Fremover vil mode i IN og FEMINA orkestreres af en samlet redaktion, med ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal i spidsen og Louise Amstrup som moderedaktør.
Fremover vil mode i IN og FEMINA orkestreres af en samlet redaktion, med ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal i spidsen og Louise Amstrup som moderedaktør.

Der er allerede flere fagredaktioner på Aller blandt de forskellige magasiner, både inden for bolig og mad for eksempel, og en modefagredaktion er altså næst på listen. Cecilie Ingdal fortsætter sit job som chefredaktør for ELLE uændret, imens hun også sidder med i den nye fagredaktion, som kommer til at bestå af eksisterende kompetencer fra henholdsvis IN og FEMINA, og med Louise Amstrup som moderedaktør for begge magasiner. Både Cecilie Ingdal og Louise Amstrup glæder sig til arbejdet.

“Ambitionen er at formidle modens tendenser og udvikling på en måde, så danske kvinder bliver klædt på i forhold til, hvad der foregår på modescenerne i ind- og udland,” siger Cecilie Ingdal om det nye setup, og Louise Amstrup tilføjer:

“Jeg glæder mig meget til at blive en del af en stærk modeenhed, til at arbejde med de to brands DNA og gøre dem endnu mere målrettet og skarpe på moden overfor slutbrugeren.”

Louise Amstrup har stor erfaring fra modebranchen, både som selvstændig stylist og fra magasinverdenen – senest i en position som moderedaktør på Alt for Damerne, som hun kom til i 2013.

Det mode-DNA, som IN og FEMINA har hver især vil fortsat være i fokus, så Allers nye moderedaktion skal skræddersy moden til de forskellige målgrupper.

”Selvom vi sidder i en samlet fagredaktion, så er målet at skærpe og gøre hvert magasins modeprofil stærkere – og det kan vi gøre, når vi har så mange kompetencer at trække på,” siger Cecilie Ingdal.

Den nye redaktion er fuldtallig og kørende fra den 18. april.