Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Nyt medlem af STORM & MARIE-familien

Marie Sofie Bredsted er startet i en nyoprettet stilling som International PR & Communications Manager hos STORM & MARIE.
Marie Sofie Bredsted er startet i en nyoprettet stilling som International PR & Communications Manager hos STORM & MARIE.

Marie Sofie kommer med solid erfaring fra magasinverdenen, PR-bureau og brandkommunikation. Hun har tidligere haft ansvaret for Polhem PR i Danmark, og har senest arbejdet i H&M Danmarks kommunikationsafdeling.

“Jeg er meget glad for et være en del af STORM & MARIE-teamet. Jeg glæder mig især til at bruge min erfaring og kompetencer til at formidle STORM & MARIEs stærke DNA, og styrke synligheden i medierne. Det fantastiske ved at arbejde med et brand in-house er, at man er tæt på alle processerne og får en dyb viden, der tydeligt viser sig i PR-arbejdet,” siger Marie Sofie Bredsted og fortsætter:

”Jeg har i mange år arbejdet for brands på bureau, og det giver bare noget ekstra, når man følger designet og historien fra start til slut.”

Kim Vedel Hansen, CEO hos STORM & MARIE, fortæller at det er en strategisk satsning fra deres side:

“Vi ønsker at fokusere endnu mere på PR og kommunikation, da vi er sikre på, at lige netop det kan hjælpe os med at fortsætte vores positive udvikling og blive endnu mere signifikante i forbrugerens øjne.”