Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Optimismen er intakt

Onsdagens hektiske stemning har lagt sig på CIFF, men det går stadig godt, når man spørger mærkerne.
Onsdagens hektiske stemning har lagt sig på CIFF, men det går stadig godt, når man spørger mærkerne.

Der er faldet lidt mere ro over Bella Centeret, efter onsdagens hæsblæsende messeåbning. Flere Fashion Forum talte med onsdag, beskrev nærmest pre-finanskrise tilstande, og iveren for at komme ud over stepperne var mærkbar.

Hos Minimum er der ikke helt så travlt torsdag, fortæller sælger Daniel Uggerhøj Hansen.

”Der var et par gode timer i formiddags, men det er stilnet lidt af med mennesker her til eftermiddag. Men vi har lukket nogle gode nordiske kunder, og generelt har der været en super god stemning. Så vi har haft en god messe.”

Lærke Andersen er nykommer, og i gang med sin allerførste messeoplevelse. Det er en glad og tilfreds designer, vi møder.

”Det er min tredje kollektion, og so far har er responsen været god. Jeg har haft flere potentielle asiatiske kunder forbi, så det er super spændende. Og god energi og aktivitet over hele linjen.”

Normalt ser man ikke Bestseller ude på messerne, de holder til i TAP1 ude på Carlsberg. Men Only Studios har for disse tre dage løsrevet sig fra moderskibet. De har stadig en salgsafdeling i TAP1 sammen med de andre Bestseller-mærker, men det er primært til deres eksportmarkeder, fortæller sælger Marlene Mærkedahl.

”Det er første gang vi er herude, og vores kunder er meget glade for at kunne møde os her. Gennemstrømningen har været god, og vi har hele tiden noget at lave.”