Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Udland

Telegrammet: Ugen i mode

Første uge af 2016 bød på supermodel comeback, danske brands på catwalken og en interessant kombination af mode og dating.
Første uge af 2016 bød på supermodel comeback, danske brands på catwalken og en interessant kombination af mode og dating.

Denne weekend løber London Collections Men af staben med hele tre danske brands i showkalenderen. Soulland, Astrid Andersen og Tiger of Sweden viser alle deres AW16-kollektioner i den britiske hovedstad. Og skulle man være interesseret i hvordan Grindr og catwalks kan kombineres kan man tune ind på J.W. Anderson, der live streamer deres show via dating-app’en – brugere får tilsendt en hemmelig kode som leder dem videre til showet. Den danske kjoleskaber extraordinaire Ole Yde er nu at finde hos PR-bureauet Migliorini, der skal være med til at udvide kendskabet til Ydes designs i udlandet. Tre af 90’ernes allerstørste modeller, Naomi Campell, Cindy Crawford og Claudia Schiffer, breakede sammen med chefdesigner Olivier Rousteing, at de lagde krop til Balmains nye forårskampagne. Et andet sydeuropæisk modehus, der gjorde sig bemærket i denne uge, var Dolce & Gabbana med deres nye hijab-kollektion specifikt designet til muslimske kvinder. Det eksklusive stormagasin Barney’s fremlagde mere deltaljerede planer om februar-åbningen af deres nye Chelsea-location i New York, og er nu at finde hele fire steder i New York og omegn.