Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

9PR udvider medarbejderporteføljen

9PR har nu efter lidt over et år efter deres første livsstilskunde udvidet teamet og ansat Cindie Dahl Rode Hiort som Senior Brand Advisor.
9PR har nu efter lidt over et år efter deres første livsstilskunde udvidet teamet og ansat Cindie Dahl Rode Hiort som Senior Brand Advisor.

Fra 1. januar 2016 vil Cindie, som har seks års erfaring med PR for mode og livsstil samt en årrække som stylist, være et stærkt kort hos 9PR for nuværende og nye kunder.

”Vi har jo kendt Cindie siden vi startede 9PR op i 2009 og har altid haft stor respekt for hendes arbejde og i særdeleshed hendes høje strategiske niveau indenfor PR. Vi er så stolte over at have hende med på teamet, og jeg er overbevist om, at hun sammen med os andre, kan være med til at realisere alle vores mål for fremtiden”, siger CEO for 9PR Line Christiane Plesner.

LÆS OGSÅ: “9PR tildeles Gazelle 2015”

Cindie vil sidde primært med skønheds- og livsstils kunder, men vil også sideløbende få lov til at eksploitere sin erfaring indenfor eventkoordinering samt mode.

“Efter mange år med hovedfokus på mode, har jeg savnet at arbejde med beauty – og er derfor rigtig glad for at få muligheden for igen også at arbejde med skønhed og livsstil i et team af virkelig dygtige og kreative mennesker hos 9PR”, fortæller Cindie. ”Jeg glæder mig til at bruge mine erfaringer og kompetencer, som en del af 9PRs stærke, strategiske arbejde med de eksisterende kunder – og til også at fokusere på at tilføje nye brands til det eksisterende portfolio.”