Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Antonio Banderas springer ud som designer

BESTSELLERs SELECTED HOMME tager hul på 2016 med skuespiller Antonio Banderas på designholdet.
BESTSELLERs SELECTED HOMME tager hul på 2016 med skuespiller Antonio Banderas på designholdet.

”Som skuespiller har jeg altid været tæt på mode og idéen om at bruge tøj til at skabe en personlighed med. Uanset om det er foran et kamera eller på scenen, opsat i fortiden eller som noget moderne, så hjælper tøj meget i skabelsen af en identitet, og det er noget, som jeg altid har forstået tydeligt.” Sådan siger Antonio Banderas om baggrunden for sin første tøjkollektion nogensinde. Kollektionen Antonio Banderas Design by SELECTED HOMME vil blive solgt til forhandlere globalt i januar 2016 og bliver tilgængelig for forbrugeren i august 2016.

Et spørgsmål om detaljer

Skuespilleren har valgt SELECTED HOMME som sit første venture ind i designbranchen, fordi han tror på en rolig og detaljeorienteret proces.

”Der er et helt team af designere i SELECTED HOMME, som er eksperter på dette område, og hvor mit design kommer til udtryk er i nuancerne i tøjet. Vi ønsker at lave små signaler og beskeder, hvor folk straks kan genkende og værdsætte vores indsats i hvert eneste stykke tøj fra kollektionen,” fortæller Banderas om at designe sin første kollektion, og fortsætter:

”Da jeg besøgte Danmark og blev introduceret til folkene bag SELECTED HOMME, lærte jeg hurtigt, at de deler den samme fremgangsmåde som mig i at bygge kollektioner op, så en mand kan klæde sig på til, hvad end livet byder på,” forklarer han.

Også hos SELECTED HOMMEs international salgschef, Tabitha Guldbrandt Enevoldsen, er begejstringen høj:

”Antonio har en inspirerende, energisk og ydmyg personlighed, og han har gjort sig mange interessante tanker angående designet og udviklingen af kollektionen,” lyder det fra hende.