Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Kom til speeddating med leverandører fra Litauen

Den 2. februar inviterer Enterprise Lithuania i samarbejde med Dansk Mode & Textil til et speeddatingarrangement med litauiske leverandører. Det er gratis at deltage.
Den 2. februar inviterer Enterprise Lithuania i samarbejde med Dansk Mode & Textil til et speeddatingarrangement med litauiske leverandører. Det er gratis at deltage.

Arrangementet foregår i København og giver mulighed for at afholde 30 minutters speeddating med de enkelte leverandører. Mange danske virksomheder sourcer allerede fra Litauen, og tilfredsheden er generelt stor.

Bæredygtige producenter
De litauiske virksomheder tilbyder hele værdikæden lige fra produktion af tekstiler til CMT samt logistik. De fleste virksomheder er ISO-certificeret og arbejder med bæredygtighed i deres produktion.

Nomad Capitalist har i december 2015 vurderet, at Litauen er et af de fem bedste lande i verden at lave forretning i. Derudover har landet en udbygget tekstilsektor med mere end 1.000 virksomheder med 25.000 ansatte, ligesom virksomhederne er vant til at handle med udlandet med en eksportgrad på mere end 80 procent.

Yderligere beskrivelser af de deltagende virksomheder kan fås ved at kontakte Claus Vandsø, som er dansker og bosiddende i Litauen. Claus Vandsø er den primære kontaktperson i forbindelse med dette arrangement.

Praktisk information

Hvornår: 2. februar 2016 kl. 10-16.

Hvor: SOHO kontorhotel i Kødbyen, København V.

Tilmelding: Claus Vandsø på claus@vandsoe.com eller +370 652 68680. Da der er et begrænset antal pladser, sker tilmelding efter først-til-mølle princippet.

Du kan læse mere om eventet på Dansk Mode & Textil og på Enterprise Lithuania.